Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 39

Konu: Teknik Direktör Arayışlarında Son Gelişmeler

Threaded View

  1. #6
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    yine hedeften uzak, idareten bir seçim olmuş.
    miyadını çoktan doldurmuş gitme zamanının defalarca geçmiş bulunduğu yönetimimimizin bu sezon çok daha basit geçeceği şimdiden belli olan bir ligi ortalarda idare edecek olmasına inanamıyorum.
    33 sene boyunca bir kere olsun şampiyonluğa oynamak gibi torunlarına anlatacak bir şeyin olsun.. nede olsa soracaklardır: şampiyonluğa oynaması gereken bir yapılanmada hiç aklına gelmedimi diye..

    bizim çocuğumuz, evladımız gibi sözler hoş tabii.. ama bütün hoş sözler gibi altıda içide boş..
    skoko bizim evladımız değildide niye bu kadar hayran kaldık?. filip deams, el saka, thomas, kona, mousheu bizim evladımızmıydı?. neden bunların profesyonelline hayran olduk dimi ama?.
    profesyonelliğin ön plana çıktığı günümüz futbolunda, oyuncularımızdan profesyonellik beklememiz gerekirken "hadi goçum" "hadi evledım" gibi söylemlerin yeri olabilir mi?.
    hemde 9 yaşından beri birlikte oynattığımız efsane gibi bir takımı tarumar etmiş bir kulüpte.. 9 yaşında bir araya getirdiğimiz takımı 19 yaşında kupaya kavuştururken evladımız olmuyorlarda başkalarımı oluyor?.
    insanın aklına gelmiyor değil..

    bu sefer baştan söyledik..
    çünkü evvelce dur bi dediler, durdukda nooldu?. tamı tamına 5 sene boşa gitti.. bana bir saniye imal edip verebilirmisiniz?.
    üstelik 5 sene önce bizden başka kimse şampiyonluğa ounayacak durumda değildi.. buda bu ligin gerçeğiydi. ama korkakların, biat edenlerin, şükredenlerin kabul edemeyeceğini baştan söyleyebilirim.

    metin diyadin'in gerçeği ise; kendisine teslim edilen iki sezonda iki lig şampiyonluğu yaşamış tabanca gibi takım olan hacettepespora savunma yaptırdığı ve takımın yapısına taban tabana ters olan bu oyun anlayışıyla takımın önünde en büyük engeli kendisinin oluşturduğudur. osman hoca yetişmeseydi o seneninde heba edileceğini hepimiz hatırlıyor olmamız lazım..
    ortada böylesine çağ dışı olmanın bir gerçeği ve gökhan gönül'ü fenerbahçeye kendisinin önerdiği söylentisi fenerbahçe sitelerinde dolaşıyorken; bu son söylediğimizin sn. cavcav'la neden dönüp dolaşılıp bir araya gelindiğini düşündürmüyor değil..

    yoksa arkadaşlarımın "diğerlerini görünce" yada çok sevgili başkanımızın "bir kaç iyi transferle" işlerin eskisinden iyi olacağını beklemek teslimiyet olur..
    babamızın bize oynamak ve oyalanmak için bişeyler almasını beklemek gibi.. bekle bekle daha nereye kadar dimi?.

    sonuçta küme düşmenin en büyük rezalet sayılması gereken bu ligde, şampiyon olmak isteyenin olacağı böylesine kebap gibi bir sezonda orta sıra takımı olmak için bu kadronun başına ancak bu anlayışta bir hoca getirilmeliydiki; kendi çıkmasın ama satacak bişeyler çıkarsın..
    sonuçta iyi bir takımımız olacak ama iyi bir hocamız asla ve asla olmayacak tı..
    Konu MehmetGUNER tarafından (14-May-2013 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: işte..

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •