Gösterilen sonuçlar: 1 ile 13 ve 13

Konu: İnönü'ye son deplasman...

  1. #1

    İnönü'ye son deplasman...

    Çok büyük bir aksilik olmazsa kız arkadaşım ve kuzenimle birlikte c.tesi 20:00'de oynanacak Beşiktaş maçına otobüsle gitmeyi planlıyoruz. Maça başka gelecek birileri var mı?
    Orada haberleşiriz...

  2. #2
    Mehmet Ali Beşiktaş maçlarına İstanbul'da yaşayan Gençlerlilerden 20-25 kişi maça geliyor. Bir aksilik olmaz ise ben, Kubilay, Akşit Abi, Nevzat Abi, Ercüment Abi, Sebahattin Abi, Artuğ, Volkan, Adem, Görkem geliriz. Vakti olanlar maçtan önce de buluşabiliz.

  3. #3
    Kesinleşmemekle birlikte bu maç için Şener (abi) Köseoğlu ve Taner (abi) Değirmenci ile İstanbul'a bir araba ile gelmeyi düşünüyoruz. İnşallah görüşmek üzere.

  4. #4
    maalesef o gün istanbul'da olamayacağım, çok istesem de kapanışı kaçıracağım... ne olurdu sanki farklı bir tarihte ya da ertesi günde olsaydı diyor ve bu hislerimi tematik bir şarkı ile tamamlıyorum: http://www.youtube.com/watch?v=DAGEGX56iBs

  5. #5
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    14 Mar 2013
    Mesajlar
    107
    Blog Girişleri
    1
    Maçta olacağım. İnönü yıkılacaksa onu da biz yıkarız diyerek geliyorum. Olmazsa sizleri görmüş oluruz daha ne olsun

  6. #6
    ALKARA Erdem Ceydilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Ankara, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    262
    samiyen yıkılırken oradaydım, inönü yıkılırken de orada olmak güzel olurdu. hayırlısı bakalım haftasonu neler getirir görelim.

  7. #7
    Biletler perşembe 11.00'de satışa sunulacak dediler. Hemen bitmiş. Biletix misafir tribün satışı da yok dedi. Bizim tarafın biletleri elbette bitmiş olamaz ama beşiktaşlılar da almış olabilir maç günü gişede de satılacak olabilir. Yine de bileti elimize almadan 450 km yolu nasıl riske edeceğiz soru işareti.

  8. #8
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    14 Mar 2013
    Mesajlar
    107
    Blog Girişleri
    1
    https://www.bjk.com.tr/tr/haber/55613/

    Kulübümüzün, Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün anlamlı davranışıyla ilgili açıklamasıdır:
    11 Mayıs 2013 Cumartesi akşamı İnönü Stadyumu’nda oynayacağımız son lig maçımıza olan yoğun ilgi nedeniyle,;

    Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne kendi taraftarına ayrılan misafir tribününü anlamlı bir davranış sergileyerek Beşiktaş taraftarına bırakmasına teşekkür ediyor,

    Beşiktaş taraftarının coşkuyla dolduracağı misafir tribün biletlerinin, yarın saat 11:00 itibariyle Biletix'in internet sitesi, çağrı merkezi ve mobil satış noktalarından yapılacağını, perakende satış noktalarından satış yapılmayacağını siz değerli taraftarımızın bilgisine sunuyoruz…

    Beşiktaş JK


    Size ne desem boş.

  9. #9
    Taraftardan habersiz boyle bir "jest" yapilmasi nasil aciklanabilir??? Tamam sayimiz deplasman tribunlerinde cidden az ama gorunmez oldugumuzu da ogrenmis oldum. (Eger bu haber dogru ise...) benim bu guzel havada takimimi izleme hakkimi elimden almaya kimsenin yetkili olmadigini dusunuyorum, kulubumuz de buna dahil.

  10. #10
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    C Blok/23
    Mesajlar
    74
    Tamamiyle skandal. Kulüp Bülent Uygun haberinden sonra daha ne kadar sıvayabilir diyordum ki, "biz daha ölmedik!" der gibi daha büyük sıvadılar.

    2 gün öncesine kadar gidecektim İstanbul'a. Bugün öğleyin yola çıkacaktım ve akşam İstanbul'a varmak üzereyken bu haberi öğrenecektim. Şok! Ki bu duruma düşenler olmuştur.

    Her şeyden öte, bizim oyuncuları resmen bir ateş çemberinin içinde yalnız bırakmaktan da rahatsızlık duymuyorlar. Tamam, belki 40-50 taraftarımız olurdu ama, onların varlığı bile bir nebze olsun cesaret verir oyunculara!

  11. #11
    Dünyada desem abartmış olmayacağımdan eminim evet Dünyada en zor taraftarlıklardan birisidir Gençlerbirliği taraftarlığı. Bu kadar mongol adamın yetkili olduğu kulüpten ne beklersin? Otoparka bakarsın plakalar fb gs bjk ts gırla gider. Daha ağır yazmak isterdim ancak tazminat davalarına da tenezzül eder bu adamlar. Siz anladınız ey yöneticiler içimden geçenleri.

    Tribününe sahip çıkmayan kulüp namusuna sahip çıkmamış demektir.. Ne bedava bilet isteriz, ne yönetici tehdit ederiz, ne küfrederiz. Bazen diyorum ki yönetim taraftarından hiç korkmazsa da olmuyor işte. Sen Ankaragüçlülerin deplasman yerini istanbula peşkeş çeksen ne olur? Yemin ederim teker teker keserler o yöneticileri.

  12. #12
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    14 Mar 2013
    Mesajlar
    107
    Blog Girişleri
    1
    http://www.uralnadir.com/?p=261

    Sevgili ve taraftarı olmakla gurur duyduğum Gençlerbirliği Spor Kulübü Yönetimi,

    Bir kaç haftadır arkadaşlar ile Beşiktaş maçına dair planlar yapıyoruz.Neticede İnönü Stadındaki son deplasman ve tarihi bir değeri de var maçın. Bilir misin bilmem ama bizler genellikle İstanbul’daki abilerimizle ve taraftarlarımızla da birlikte 50 kişi ile 150 kişi arasında oluruz genelde. Yine öyle olacağını umuyorduk. Biletlerin çıktığı gün biletix sitesine baktığımda o gün sadece Beşiktaşlılara özel bilet satıldığını, sadece BJK Bonus kartı olanların bilet alabildiğini gördüm. Fakat ne hikmetse deplasman tribünü de satışa açıktı. Bir gün sonra ise genel satış yapılacaktı. Heyecanla bir gün sonra (dün) bilgisayar başına geçtiğimde ise tüm biletlerin tükendiğini ve misafir takımın da yerinin görünmediğini fark ettim. Yine umudumu kırmadım. Neticede çoğu zaman deplasman tribünü biletleri maç günü sadece gişelere gelirdi. Fakat akşam saatlerinde birden BJK tarafından bize teşekkür edildiğini duydum. Anlam veremedim. Bir baktım yönetimimiz benim, bizim deplasman hakkımızı birden bire BJK’ye peşkeş çekmiş. Biz gelmiyoruz o tribünü de siz kullanın demiş. BJK de bunun karşılığında resmi sitelerinden bir teşekkürü eksik etmemişler sağ olsunlar.

    Demem o ki sevgili kulübüm. Yaptığınız bu hareketle benim ve benim gibi bir çok kişinin deplasman hakkını elinden aldınız. Şu an elinde yol biletleri olan bir çok arkadaşı mağdur ettiniz. Daha dün gördüğüm ve halen deplasmana bir otobüs çıkar mıyız diye plan yapan arkadaşların deplasman hayallerini yıktınız. Bunun daha kötüsü o gün oraya belki bir kaç zamandır olan gelişmelerden habersiz Gençlerliler de gelecek. Bakalım eğer bir gün karşı karşıya gelirseniz Onlara nasıl bir açıklama yapacaksınız. Ben maç günü orada olacağım. Ama davetiye, ama Beşiktaşlı arkadaşlarla o maça gireceğim. Ama daha bir sürü güzel icraatınız gibi emin olun bunu da unutmayacağım. Yaptığınız iki PR çalışmasını yönetimde devrim gibi gösterirken devrim başka şekilde gerçekleşiyor.

  13. #13
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    26 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    23
    hep böyle devam et Cavcav.nereye kadar gideceksin!

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •