Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 42

Konu: 2015-16 Süper Lig 23. hafta / Gençlerbirliği - Akhisar

Threaded View

  1. #15
    Evet Mehmet Abi, Ersun Yanal'dan sonra bir define daha bulduk. Bu takımın yıldızı İbrahim Üzülmez Hoca'dır. Futbolculuğundan bilir, çalışkanlığını ve efendiliğini takdir ederdim. Kasımpaşa maçından önce takımı ziyaret ettik biraz sohbet ettik. Son derece mütevazi, işine tam konsantre olmuş, takımla ilgili her türlü bilgi kırıntısını arayan, değerlendiren karakterli bir insan.

    Bulduğumuz tek hazine İbrahim Hoca değil ama. Aydın Karabulut 18 yaşında süper ligde oynamaya başladı. Çocukluk döneminde müthiş yeteneğine rağmen büyük takımlarda tutunamadı. Kendisini A.Gücü forması ile izledik. O zaman oyun zekası bu kadar gelişmemişti. Futbol oyununun amacının topu kale direkleri arasından geçirmek değil, rakibini çalımlamak olduğunu sanıyordu. Çalımı basıyor sonra kendi kalesine dönüp adama bir çalım daha atıyordu. Sonra bir Gençler -Elazığ maçı hatırlıyorum, bizi 10 kişi bırakıp adeta tek başına yenmişti. Şimdi 28 yaşında, futbolunu olgunlaştırmış, en verimli çağında. İbrahim Hoca'nın elinde milli takıma almazlarsa ülkemiz adına büyük kayıp olur.

    Djalma'ya ne diyeceğiz? Kasımpaşa ve Konya'da oynarken "Keşke bizim de böyle fuleli bir kanat oyuncumuz olsa" diye iç geçirirdim. Özellikle geniş alan bulduğunda direk karşı kaleye 50 metre topu taşıyıp füze gibi şut çıkarabiliyor. Bir de Serdar Gürler var. Elazığ'ı tek başına kümede bırakan Serdar.

    Sezon başı transferlerde isabet oranı beşte sıfır dedik ama galiba Hopf'a haksızlık yaptık. Son iki maçtaki performansını devam ettirebilirse Petry'den sonra ilk defa kalemiz emin ellerde diyeceğim.

    Beşiktaş Kadıköy'den çıkamadı. Diğer takımlar oyunda bize üstünlük sağlayamaz. Acaba biz Kadıköy'den çıkabilecek miyiz? Az daha Beşiktaş maçında çıkıyorduk. Hatta Aydın sahada Stancu santrafor mevkinde olsaydı bence çıkardık. Olur da Kadıköy'den çıkabilirsek bence hemen gelecek sezon şampiyonluk için kolları sıvayalım.
    Konu onur_aydogan tarafından (01-Mar-2016 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •