Defans hattımız o kadar sıkı defans kurgumuz muhteşem olmasa da gayet iyi ki, Ahmet Çalık rakibe nefes aldırmıyor, rakip fovetlerle top geldiği anda gerek fiziksel temas gerek topa müdahaleleri bıktırır rakibi. Gördüğüm kadarıyla politevich ve Çalık arasında bir rol dağılımı yapılmış, politevich daha cok ikinci toplara hazır ve tetik bekliyordu. Bir ara selçuk ve calik stoper gibiyken politevich onların arkasında supurucu libero gibi bekliyordu.

Ligin ilk haftası galibiyet, dendiği gibi takımın özgüven kazanması açısından çok iyi oldu. Sanırım 4-5 senedir galibiyetle başlamıyorduk. Ilk hafta içerde rakibin antep olmasi da fikstür şansımız olmuş. Hiç bir şekilde topu hücuma tasiyacak ne bir varyasyonlari ne de ilhan hariç oyuncuları var. Beklediğimden daha zayıftı.

Mac sonrası Üzülmez'in basın toplantisinda bir sözü var: "ben en az parayla çalışan menajerim. Istediğim şeyler kendi menfaatim icin de değil, değer görmek istediklerimin altındaki ana neden" diyordu özetle. Durumu bir tek bu özetler kanısındayım