Bence de Björn'ün bonservisinin alınmamış olması önümüzdeki sezon kulüp'de neler olacağı hakkında fikir veriyor.
Fuat Çapa ile sözleşme yenilenmeyeceği belli oldu. Björn dışında alınan futbolculara paralar saçıldı, kadro şişirildi ama bundan bir rahatsızlık duyulmadı. Ne zaman ki Fuat Çapa Wlemickx'i istiyorum dedi bir anda işler değişti. Kulüp parası bir anda kıymetli oldu. Önce kiralayalım, bakalım dediğin kadar var mı? Dendi. Adam 11 maçta 8 gol atınca bu iş tamam dedik ama hiç de öyle olmadı.
Az ama öz transfer yapıp kadronun geri kalanını kendi alt yapımızdan tamamlama özlemimiz ne zaman gerçekleşir bilinmez ama biraz daha bekleyeceğimiz ortada. Buna bağlı olarak alt yapıya önem veren teknik adam beklentimiz de buzdolabının derin dondurucu bölümüne kalmış olacak.
Burada yazıldı çizildi, ben de Fuat Çapa'nın Gençlerbirliği için en uygun yerli teknik adam olduğunu düşünenlerdenim. Mustafa Kaplan'ın daha başarılı olacağına ilişkin elimizde hiç bir veri yok. Kendisine tanınan şansı da iyi kullanamadığını biliyoruz. Umarım sezon sonuna kadar her kes kendi mevcut konumunda görev süresini tamamlar.
Yaşanan bu gelişmelerin Fenerbahçe maçı öncesine denk gelmesi de ayrı bir dert. Takımı sahada, Bizi de tribünde gerçekten zor bir maç bekliyor.