son zamanlarda izlediğim en güzel maçlardan biri oluyor.. du..
cemcan sağbeke çekilince sağbekteki sorun hafiflemiş, orta sahada o mevkinin oyuncularıyla desteklenince geriye kalmıştı forvet hattındaki müzmin sorunumuz.
maç temposu süper olduğu söylenen ligin seviyesinin çok üstündeydi. hele birde gündüz izlediğimiz trabzonspor - antalyaspor maçından sonra takdir edilmeyi hakeden bir mücadele ve tempo vardı. ve çok ilginç bir ayrıntı olarak gördüğüm faul yok denecek kadar azdı.. hemen hemen hiç durmayan maçta pas hatalarıda az olsaydı son derece iyi niyetli takımların görülmeye değer bir mücadelesi olacaktı.. takımın birinin düşme korkusu, diğerinin ise anlaşılamayan erken gol bulma stresine bağlıyorum pas hatalarını..
maçın mükemmelliğine arkadaşlarımın yukarıda bahsettiği sorunlar engel oldu..
yahu her topa kafa vuran santroforumuzun her maçta elleri havadamı kalacak?. adamı sürekli eller havada koşarken anımsıyoruz.. sürekli arkadaşlarından top kaldırmasını talep edip duruyor..
tosiçten başka hiçbir allahın kulunun orta yapmaması nasıl oluyorda görülmüyor?. kenardakiler nereye bakıyor anlaşılmıyor.. sonuçta forvet oyuncuları bir araya gelip bir hücum planı hazırlayacak değil herhalde..
gerçi arkadaşlarımın çoğunluğu işlerin bu şekilde yürüdüğünü zannediyor ama öyle değil.. bu kenar yönetiminin işi.. en azından düşme mücadelesi veren rakibimizin ne yaptığına bakar karar verirler.. aydın karabulut'un, köksal'ın maç boyunca kaç orta attığını gördülermi acaba?. buda ayrı bir topik konusu.. fylemincyx'i elazığsporun santroforuna koy, maçın sonu ne olur bir bak.
ya bu adama orta yapalım, yada beşiktaş istiyormuş onlara verelim.. sonuçta adamın yeteneklerini ve kazanacağı bedelleri engellemeye daha fazla devam etme lüksümüz olamaz..
ters ayaklıların ters kanatta oynatılma sorununu hala çözemedik.. play station oynayan ilkokul bebeleri çözdü biz çözemedik..
en azından tomiç sağ kanatta bu işe uygun bir oyuncumuz olabilir ama biz o kanada bi artun'u aldık, birde hurşut'u.. hem ikisinide körelttik hemde sorun hala mevcut..
sol ayaklı tosiç solbekten çıkarak sol kanattan orta yapıyorsa diğerleri neden yapamıyor?. zaten elinde mevcut olan bir sağbek çözümünü 28 haftada gerçekleştiren bir kenar yönetimimiz, inşallah bu sorunu önümüzdeki iki veya üç sezonda çözerse bu ligin altını üstüne getiririz..
bir tüccara 33 yıldır başkan diye sabreden bir camiada 3 sezonun fazla bir zaman olarak karşılanacağını zannetmiyorum..