Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 29

Konu: Gençlerbirliği için devrimden başka yol yok!

Threaded View

  1. #9
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    kurtuluş için devrim kelimesi ne amaçla kullanıldı bilemiyorum.
    şeffaf, demokratik, katılımcı ve futbolun içinden geçtiği anı yakalamış, kulübümüzü çağdaş kurum yapacak kulüp yönetimine giden yollar; hukuk yoluda dahil olmak kaydıyla hala açıktır.
    ama bu yolların nerede olduğundan ve nasıl katedileceğinden kimsenin gerçekten haberi yoktur.. bunu çok uzun zamandır söylemekteyim ve bu yolların denenmesini veya en azından dile getirilmesini önermekteydim. fakat bu arada bu tartışmanın taraftarlar arasında başlamış olması çok olumlu gelişmedir. bunuda belirtmek gerekir.
    taraftarların yönetimde yer alması ise bu grupların yapısına uygun olarak ütopiktir.. hala bu görevi üstlenip altından kalkamayacak, sorumluluk taşımayan metin diyadinin, mesut bakkalın, fuat çapanın yada devre arasında cavcavla aynı rüyayı görüp, kadromuza katılan vasıfsız oyunculara olmadık övgüleri düzen bir grubun bu yapılanmayı bozacağı açıktır.. çünkü taraftar grupları çok geniş bir yelpazeye sahiptir ve yapısı gereği homojen değillerdir.. onlar sadece ister.. ki; istemezse zaten bir gariplik vardır onlarda..

    gözardı edilmemesi gereken birşey varki; tüm spor kamuoyunun hala duayen dediği, kulübü kendisinin sanan bir başkanı iktidardan uzaklaştırmaya kalkışıyoruz. mevcut kulüp yönetiminin parasal iktidarını yerinden sarsacak, çağdışı teokratik düzenine, hile ve dezenfornasyonla sürdürdükleri kurumlarına saldıracak ve onları yerinden edecek, gerekirse birleşik alternatif yönetim talibi yok..
    bir başkentin süperligde tek başına kalmış, alt yapısı ve tesisleri modern kulüp yapılanmalarına örnek gösterilen, ekonomik sorun bir yana kasada artı parası olan kulübümüze böyle bir yönetim alternatifinin çıkmayışını neye bağlıyorsunuz?. şu geldiğimiz noktada sadece vefa duygusuyla açıklanabilirmi bu körlük?.
    böyle birşeyin sadece bir kere denemiş olması ve hiçde görülmemiş bir biçimde son bir haftada kaydedilen 1200 kadar üyenin oyuyla önünün tıkanması bir daha denememek için yeterli sebep olabilirmi?.
    elinde çağdaş, demokratik kulüp yönetim tüzüğü olan, halkla ilişkiler politikasını misyon edinmiş, basın desteğini kazanmış, kabul edilebilir projeleri olan ve bu projelere sahip çıkabilecek profesyonel bir kulüp yönetimine yada böyle bir yönetim ufukta hala görülmüyorsa ortaya çıkanların bu misyona sahip olmasına destek vermeliyiz..

    aksi takdirde, sitemizde bile hala sürmekte olan; takım yanlış oynatılıyor: cavcav kötü.. takım yanlış diziliyor: cavcav kötü.. kombine bulamıyoruz: cavcav kötü.. kapıda çok bekliyoruz: cavcav kötü.. metro geç geldi: cavcav kötü diyerek hala kulübümüzü cavcavın malı zanneden kamuoyunu kendimize güldürürüz..
    hele hele bundan çok daha vahim birşey yaparak: hoca iyi de; cavcav kötü.. bunu diyenler cavcavın aslında bu çok değerli ve bilgili hocaları getirmekle iyi birşey yaptığını, onun hala kulübünü ileri götürecek yönetim melekelerine sahip olduğunu ama işte nasıl olduğunu bilemedikleri bir aksilik sonucu buralara düştüklerini ve bu kadar açık ve bariz ortada duran basiretsizliğin aslında küçük bir yol kazası olduğunu ortaya attıklarından bile haberleri yok..
    bu tip taraftar sadakati(!)yle -bir keresinde köleliğin kabülü demiştim- bütün ekipler sezon başında bu yoğun mücadeleye kalkışacak takımlarını özenle oluştururken; sadece satacak bir geremi bulurmuyum hayaliyle, eksik ve dengesiz takım kadrosu kuran, ve bu kadronun başına çapsız ve bilgisiz hocaları getiren, artık her kararında yönetişim beceriksizliği sergileyen, iyice basiretsizleşmiş ve kulüp iktidarını idame ettirebilme melekelerini kaybetmiş, çağın çok gerisinde kalmış yönetimimizin kulübümüzü kulübümüzü felakete sürüklediğini; onu 33 yıldır başarıyla yönettiğini ve hala onu duayen sanan ve öylede niteleyen spor kamuoyuna anlatamayız..
    anlatamazsak; kursağında hala cavcavın lokması olanların, onu kulübün sahibi ve babası kabül edenlerin karşısında 33 gün kalamayız..
    Konu MehmetGUNER tarafından (10-Oct-2013 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: değiştirecem işte..

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •