Gösterilen sonuçlar: 1 ile 22 ve 22

Konu: 2013 - 14 / Süper Lig 19. hafta / Akhisar - Gençlerbirliği

  1. #1
    ALKARA Abreg Çelem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Samsun
    Mesajlar
    336

    2013 - 14 / Süper Lig 19. hafta / Akhisar - Gençlerbirliği


    2013/2014
    Süper Lig 19. Hafta Maçı

    AKHİSAR - GENÇLERBİRLİĞİ

    2 Şubat 2014 Pazar, saat: 16:00
    Manisa 19 Mayıs Stadı

    a|c

    Kalpağımı alır giderim...

  2. #2
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    sevgili ümit yaşar arkadaşımız maçın 1., 5. veya 6. hakemiyle ilgili bir hatırlatmada bulunmayacaksa maçın yorumuna geçeceğim..
    geçen haftaki yorum neydi öyle arkadaşlar?. biz nasıl olsa deniz ateş hoca beşinci hakem, ümit kardeşimizin bu kadar endişe etmesi yersiz derken, adam 28. dakikada özel yetkili hakem olarak çıktı karşımıza.. anlatsan kimse inanmaz..

    akhisarspor istikrar nedir bilemeyen bir takım. hiç akla hayale gelmeyen galibiyetler alıyor, rahat alır dediğimiz maçlarıda veriyor..
    biz onlara bakarak daha istikrarlı bir takım olduk şifo memedle.. kendi evlerinde fütursuzca üzerimize geleceklerdir. çok etkili forvet hattına sahipler ama daha ilk dakikalarda beklerimizi ileri çıkarmak gibi bir fantaziye kaçacağımızı zannetmiyorum. etkili hücumcularını durdurmakta zorlanmayacağız. ikinci yarıda iyice kontrolden çıkacaklarını tahmin ediyorum. maçın sonlarına doğru aradan bir veya iki tane çıkarabiliriz.. de.. de'si var işte..
    hiçbir maçın sonucunu bu kadar merak etmemiştim vallaa..
    Konu MehmetGUNER tarafından (27-Jan-2014 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: değiştirecem işte.

  3. #3
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    21 Jan 2014
    Bulunduğu yer
    Çankaya
    Mesajlar
    9
    İlk olarak Mehmet Abinin dediklerine katılıyorum ve Jimmyden bu maçta bulacağı açık alanlarda çok etkili bi futbol bekliyorum. Bu maç belki bi maç ama stad konusu Ankaranın ve Gençlerbirliğinin geleceğini belirleyecek belkide . Bu stad konusu Ankaragücüne göre bizim açımızdan daha önemli . Kabul etmek gerekirse daha kalabalıklar ve orda da olsa stad gidebilirler. Ancak bizim taraftarımız bende dahil olmak üzere çoğunluk olarak üniversiteli öğrenciler. 19 mayısa şehrin her yerinden rahatça ulaşım var . Aynı yere yapılması hepimiz için hayırlı olur .

  4. #4
    Maçı nerde izlemeyi düşünüyorsunuz?

  5. #5
    Arkadaslar
    Pazar aksamı itibarıyla durumu naklediyorum.
    Aslanlar Akhisar'ı 1-3 mağlup ediyorlar.Bursa ve Eskişehir yeniliyor.Karabuk de kendi sahasında Elaziga yeniliyor vede Genclerbirligi son sıradan averajla 7. Lige yükseliyor.Pazar aksamı 21 de belli olur bunlar.

  6. #6
    Yarın aynı saatte Konyaspor-Sivasspor maçı varmış. Bizim maçı Lig Tv 2 verecek. Beer Bus'da illaki yayın olur di mi?

  7. #7
    Alıntı celiltoruner demiş ki... Mesajı göster
    Yarın aynı saatte Konyaspor-Sivasspor maçı varmış. Bizim maçı Lig Tv 2 verecek. Beer Bus'da illaki yayın olur di mi?
    sanırım beer bus el değiştirmiş.önce oraya soralım olmazsa alternatif bir yer bulmaya çalışalım.

  8. #8
    Eski Kulüp Binasına gidiyorum ben. Orda izleriz diye düşünüyorum.

  9. #9
    Stadda 10 kadar taraftarımız var.
    Bana aşina kimseyi göremedim, sanırım İzmir'deki veya civardaki kardeşlerimiz olsa gerek.
    Oktay Delibalta yerini Mervan'a bırakmış.

    Maç hızlı bir tempo ile başladı. Her iki ekip te atak.

    Başarılar Gençlerim.

  10. #10
    Gol geliyorum dedi ve geldi.
    1-0 geriye düştük.
    Maç başında Doğa mutlak bir golü önlemişti.
    Genelde fena oynamıyoruz, tempomuz hızlanmış ama Akhisar'ın harika golüne engel olamadık.
    Sağdan yapılan ataklarda süratli bir eleman olan Kenan karşısında etkisiz kalıyoruz.

  11. #11
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    C Blok/23
    Mesajlar
    74
    İyi oynamadık ve kaybettik. Hakem kötüydü; ama adil bir maç yönetseydi (her iki taraf için de) durum yine pek değişmezdi. Aslında orta sahada genelde güzel paslar yaptık ama topu ileriye taşımakta çok zorlandık. Ve, yanlış hatırlamıyorsam bir tane net pozisyonumuz var, o da Stancu'nun indirdiği topa Petroviç'in vurduğu pozisyon... Kazandığımız penaltının da penaltı olup olmadığı konusunda kararsızım.

    Hâlen ve hâlen Dahlin'in, her ne kadar ortalama standartlarda bir kaleci olmasına rağmen, gereksiz bir transfer olduğunu düşünüyorum. Bu maçta Ramazan kalede olsaydı sonuç çok değişmeyecekti, belki o pozisyonlardan birisini kurtarabilirdi. İlk 18'e baktığımızda, takımda sadece bir forvetin bulunması, yönetimin transfer konusunda ne kadar sorumsuz olduğunu gösteriyor. Gerçi bu duruma alışkınız, neden her seferinde şaşırıyorsak.

  12. #12
    Bir kere de taraftarın dediği olumsuz şeyler gerçekleşmesin de yöneticilerin dedikleri ve yaptıkları iyi çıksın ama yine öngörü sahibi olarak biz taraftarın dediği çıktı. :-(
    Geçen hafta tribün de sevinsek de maç cidden uyarı niteliğindeydi.
    Bu maçta da sorunlar kabak gibi meydana çıktı.
    -kaleci sorunumuz yokken yabancı kaleci alındı.
    -ileri uç yetersizken takviye yapmak şöyle dursun Zec kadrodışı kaldı.
    -Petroviç yetersiz ve halen oyun kurucu olarak oynatılmaya çalışılıyor.
    -radkov transferi çok anlamsız.

    Transfer de olmayacaksa takımda radikal değişiklikler şart. Özgür, Tomiç ve Nizamettin'den yaralanılmalı. Keza bugun Mervan yrine Özgür ile başlasak puan alabilirdik. Orta sahamız yolgeçen hanı gibiydi. Hatta Ramazan kaleye ger gelmeli. Yabancı kontenjanı sıkıntılı.

  13. #13
    Kurtar bizi Deniz Naki..

    2-0 geride olduğumuz maçta skoru değiştirsin diye oyuna aldığımız oyuncular henüz golü ve asisti olmayan Deniz Naki ve ön libero Özgür İleri.. 4 forvet oyuncumuz kirada ve transfer sezonu boyunca çeşitli bahanelerle herhangi bir santrafor transferi yapılmadı. Dolayısıyla kulübede forvet oyuncusu yok..!! Rakip ise 2-1 önde olmasına rağmen kapanmayarak ön libero Sesar’ı çıkarıp ligde 6 golü olan Bruno’yu alıyor. İki takım arasındaki fark buradan bile net bir şekilde belli oluyor..

    Bruno, Sertan, Sonko, as kaleci Oğuz ve en iyi oyuncuları Bilal’in olmadığı(sonradan oyuna dahil oldu) bir Akhisar karşısında adeta sahadan silindik.. Hala oyunu yönlendirsin diye takımın en ağır adamı Petrovic’in ayağına bakıyoruz, olacak iş değil..

    Jimmy Durmaz 2 haftadır sahada var mı yok mu belli değil. Yaptığı olumlu tek hareket 91.dk da çektiği şut. Sol kanatta şans verilen Mervan’ın ayağına top değmedi. Tosic tek başına kullandı sol kanadı ama o da orta yapmayı unutmuş. Sadece Tosic değil takımdaki tüm oyuncuların yaptığı ortalarda sıkıntı var. Gerçi adrese teslim orta yapsalar da vuracak bir adam da yok o ayrı..

    İlk golde saçma sapan bir karar sonucu kullanılan duran topun devamında golü yedik. Rakip oyuncu Gosso ve Petrovic’in önünden rahatlıkla ortayı yaptı. 2. Golde Niasse 5 metre geriden gelip Gosso’ya fark attı. En dirençli oyuncumuz bile dökülür halde.

    Ligin hangi tarafına oynayacağımız bana göre bu hafta sonunda belli oldu artık.

    Transfer dönemi boyunca 2 yerli oyuncu daha alacağız diyen Şifo ve yönetim; bunun için sadece 1 gününüz kaldı..

  14. #14
    Serdal Eşgin
    Ziyaretçi
    Alıntı Nevzat_Akcaoglu demiş ki... Mesajı göster
    Arkadaslar
    Pazar aksamı itibarıyla durumu naklediyorum.
    Aslanlar Akhisar'ı 1-3 mağlup ediyorlar.Bursa ve Eskişehir yeniliyor.Karabuk de kendi sahasında Elaziga yeniliyor vede Genclerbirligi son sıradan averajla 7. Lige yükseliyor.Pazar aksamı 21 de belli olur bunlar.
    Ne dediysen tam tersi oldu.Ah keşke tam tersini yazarak iddia oynasaydım .Banko kazanırdık.Gene bu haftada tahmin yap.Tam tersini oynayan kazanır.

    Maça gelince defalarca yazdım cavcav durduğu sürece bu takımın başarılı olması İMKANSIZ.Arada sırada galibiyetler alır bunu anlamayan taraftarlarda buna sevinir.Cavcav ın hedefi 10.luk ile 15.lik raasında bir yer.Doğru mu?

  15. #15
    Geçen hafta oynadığımız oyun galibiyete rağmen tatmin edici değildi. Bu haftanın gelişi geçen haftadan belliydi. Yapılan transferler takımın oyununu ileriye değil, geriye götürmüş. Bunda alınan oyuncuların suçu yok. Ilk sezondaki onbirden 3 oyuncu değişince takımın ahengi ve dengesi bozulmuş. Forvet hattında bırakın kenardan gelip oyunu değiştirecek oyuncuyu, ilk onbiri bile yapmakta zorlanıyoruz. Mehmet Hoca'nın becerisi ve hırsı ile orta sıralarda yer alırız ama bu kadro ile ne uzar, ne kısalırız.

  16. #16
    Akhisarspor çok iyi yönetiliyor, Oumar Niasse gibi bir tek oyuncu takımda göremedik. Ancak Smayanek diye bir futbolcuya 600 bin harcayıp aynı paraya Vlemincx'i gönderdik. Stancu yanına Enaramo'yu dahi alamadık. nekes ile cemaatin harcı bir gider. Yani cimri ile cömert neticede aynı harcamayı yapar. ne düşeriz, ne Avrupa'ya gideriz, ligin küçük esnaf dükkanıyız.

  17. #17
    Şu Serkan Kurtuluş sakatlanmasa iyiydi... sağ kanattan en iyi bindirmeleri o yapıyordu. Yine şanssızca sakatlandı ve kimbilir ne zaman döner. Hakan ise bize ilk geldiğindeki görüntüsünde değil. Arayı kapatabilse bari...
    Dünkü gollerden en az bir tanesini Ramazan çıkartırdı diye de düşünüyorum. :-(
    Onur'Un da dediği gibi yeni transferler takımın enerjisine etki etmiş...
    Ramazan'In heyecanlı tavırlarını arıyoruz, mesela.

  18. #18
    ramazan'ın saha içindeki varlığı bile önemli. ramazan ile dahlin arasında ne fark gördün derseniz, dahlin yan topların hepsinde kale çizgisinde kaldı. ramço olsa çıkar yumruğu basardı. yan toplarda türkiyenin en iyisi ramço, ayrıca canımızdır. oynaması şart! üstelik zec gibi skora etki edebilecek bir adam 18in dışında kalıyor. saçmalık

  19. #19
    Maçı Eski futbolcular derneğinde Hasan Şengel başkan, Turgay hoca dahil beş kişi izledik. Alkaralar olarak birlikte izleyelim istiyorum ama pek olmayacak gibi görünüyor. Ben de geçen sene iptal ettiğim digitürk aboneliğini tekrar başlatma kararı verdim. Ramazan da olsa santraforsuz bişey yapamıyoruz. Bizi sıkıntılı günler bekliyor. Fikstürümüz zor. Tek ümit ışığımız başka takımların kadrosunun daha iyi olmasına rağmen çeşitli nedenler ile bizden kötü olmaları.Bu da ayrı üzüntü veriyor. İyi yerlerde olmamız sadece başkalarının kötü olmasına bağlı olmamalı.

  20. #20
    Alıntı serkan_gungordu demiş ki... Mesajı göster
    ramazan'ın saha içindeki varlığı bile önemli. ramazan ile dahlin arasında ne fark gördün derseniz, dahlin yan topların hepsinde kale çizgisinde kaldı. ramço olsa çıkar yumruğu basardı. yan toplarda türkiyenin en iyisi ramço, ayrıca canımızdır. oynaması şart! üstelik zec gibi skora etki edebilecek bir adam 18in dışında kalıyor. saçmalık
    Abi gözünü seveyim Ramazan'ın hayatı kale sahası içerisindeki topları seyretmekle geçiyor.

  21. #21
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    yayıncı kuruluş faulleri ağır çekimle gösteriyor niyeyse.. hakem kararını vermiş, naapacaz faul olup almadığına mı bakacağız?.
    yalnız bişey vardı bu ağır çekimlerde. maçın başında akhisarbelediyespor futbolcuları faullerin tümünde bizimkilerin ayak bileklerine pisburun dayadılar.. necdet abi pis burun pozisyonunu daha iyi yorumlayacaktır ama bu söylediğim kısmı bariz oldu.
    bunu yapan çok saygın, efendilikte son nokta diye lanse edilen hamza hamzaoğlunun takımı. ve ben kesinlikle bu kadar faulün bu kadar isabetle aynı noktaya yapılmasını planlanmış sertlik olarak algılıyorum.
    hakem algılamadı ama.. zavallı şahsiyet oradan oraya koşturdu. ev sahibi trübünleri kızdırmamaya, tepki çekmemeye özen göstererek durumu idare etti..

    hiç gereğide yoktu.
    akhisarbelediyespor bizi zaten yenerdi. çok arzulu ve istekli başlamışlardı, forvet hattı ise maçtan önceki tahminlerimizde olduğu gibi çok etkili ve hareketli idi..
    bizim en güvendiğimiz bölgemiz geri dörtlümüz ise belki o tekmelerden, belkide çabuk oyuna alışık olmadığından aksıyordu.. sonuçta hasarsız atlatmaya çalıştığımız ilk yarı bozgunu maçın sonucunu şekillendirdi..
    ilk yarıda gol yemezsek bu maçı alacağımızı biz biliyoruz, hamza Hamzaoğlu biliyor, şifo memed bilmiyor.. bilse daha ilk dakikadan itibaren rakip yarı alana -bu kadro ile- sarkmazdı..

    maçtan sonraki demeci en üzücü olanı.
    benim takımım bu değil diyor. vallaa hocam bizim takımımız bu..
    güzel işler yapıyorsun, motivasyon en üst düzeyde, öz güven desen almış yürümüş, sevk ve idare kusursuz ama sen neyi nasıl yapıyorsan aynen öyle devam et..
    teknik-taktik konularına girme, uzatılan mikrofonlara bütün hocalar gibi yuvarlak ve her takıma gider şeyler söyle..
    biz sıralamada henüz bir rahatlık göremediğimiz için, söylediklerine değil yaptıklarına bakacak durumdayız..
    sevk ve idare konusunda sergilediğin akıl almaz başarıyı asla geri düşürme.
    bu şekilde gidebildiğimiz kadar gideceğiz, toplayabildiğimiz kadar toplayacağız, diğerlerinin kaybetmesini bekleyeceğiz..

  22. #22
    Serdal Eşgin
    Ziyaretçi
    Alıntı MehmetGUNER demiş ki... Mesajı göster
    bu şekilde gidebildiğimiz kadar gideceğiz, toplayabildiğimiz kadar toplayacağız, diğerlerinin kaybetmesini bekleyeceğiz..
    Bu takımın ne zaman diğerlerinin kaybetmesine olan ihtiyacı ortadan kalkacak.Cavcav dede durduğu sürece hiç bir zaman.Gençlerbirliğinin en büyük rakibi kesinlikle cavcav dede dir.Cavcav Dede nin emekli olup takımdan tamamen ilişkisini kestiği gün aç bir fakiri doyuracağım.Tabiki yüzde 100 gb li bir başkanın gelmesi şart.O zaman şampiyonlar liği maçları 19 mayıs stadında oynanacaktır.Buna inancım tamdır.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •