Maç 2-0 giderken içimden foruma yazacağım cümleleri hazırlıyordum...
-Hoca herhalde internet yorumlarını okuyor, oyuncu seçimleri ve taktik anlayışı değişmiş.
-Hoca, şahsi oynayan oyuncuların kulağını çekmiş, ileride örgütlenebiliyoruz ve şahsilikten vazgeçince gol atabiliyoruz.
-Hoca, İrfan Can'ın kulağını çekmiş, iyi de olmuş.
-Martin Spelmann önceki maçlardaki futbolculuktan uzak görüntüsünden bir parça olsun sıyrılmış ve fiziksel artı taktiksel katkı verdi.
-Hoca oyuna direkt müdahale edip Campos-Tomiç değişikliğini erkenden yaptı. Fazla beklemedi...
-İlk kez uzun zaman sonra rahat maç izledik.
vs vs vs vs vs

Bunları demeye hazırlanırken Gaziantepspor'un 9 kişi kalması ve 11 kişi kalsa bile gol atamayacak görüntü vermesi ile hoca "rahat rahat oyuncu değiştirir, rölantide
maçı götürür ve böyle tamamlarım" diyordu ve Sukulason'un girmesi ve Doğa'nın çıkıp orta saha direncinin düşmesi artı kaleci ve stoperlerin saçmalaması ile aynı senaryoya geri döndük.
Bu kadro ile şu lig içerisinde yapılabilecek en iyi işlerden birisi olmak üzereydi ama 3. haftadan beri kat edilen yol hala yeterli gelmiyor demek ki.

Ben optimist bakıyorum hocaya... henüz 3. haftada gerek transfer gerekse de mental-fiziksel olarak "enkaz" devraldı.
Servisten sıfır alındıktan 3-4 gün sonra kaza yapıp sanayiye düşen bir otomobil gibiydik ve hoca da bu hasarlı otomobili toplayabildiği kadar topladı ve bence bugünkü hamleleri de gerek maç öncesi gerek maç içi çok kötü değildi. Fakat maç ne yazık 90 dk artı uzatmalar içinde oynanıyor...
Bir dolu şeyi halleden hoca şimdi de şu son dakikalardaki "salıverme" sıkıntımızı çözer ise en azından devre arası transfer mevsimine kadar 3-5 puan alırız.
Ama haftaya da aynısı veya beteri olur ise 4-5 hoca değiştirdiğimiz başka bir sezona daha imza atar kulüp. :-/

Orta sahaya o kadar transfer yapıldı ve önlibero mevkisi için Doğa, Olaf, Panos, Çağrı gibi isimler var. Daha önlerinde hücuma yönelik orta saha oynaması için İrfan, Landel ve Martin var fakat yine de orta sahayı çekip çevirecek bir oyuncuya ihtiyaç var. Bu son 15 dakika zırvalamaları tamamen saha içinde maestro kıvamında oyunu çekip çevirecek usta bir oyuncunun eksikliğinden. Sadece fizik gücü yüksek dirençli orta saha oyuncusunu oyuna alarak çözümün gelmediğini kaç maçtır görüyoruz. Hoca geri kurguya adam alıyor ama defans güçlendi derken gol yemeye devam ediyoruz. Çünkü top tutmak ve atak yaparak topun kontrolünü sağlamaktan aciziz. "En iyi defans hücumdur" mantığını işletemiyoruz. 9 kişilik takım baskı kuruyor ve ilk yarı 4-5 pozisyon yakalayan takım sonrasında biraz olsun karşı takım oyunu dengeleyince atak yapamıyor. Orta sahaya tecrübeli bir isim takviyesi kesinlikle şart...