Ben de ince çubuklu formayı beğendim. Reklamsız hali güzel, almak isteyenlerin hemen almasında fayda var bence. Sonra üzerine geçen seneki gibi alakasız renklerde bir reklam yazısı geliyor ve formayı mahvediyor. Neydi o öyle turkuaz rengi bir renkle ICK yazısı. Şu yazıyı forma rengiyle uydurmayı akıl edemiyorlar mı acaba?

Beyaz forma geçen seneki versiyona göre daha başarısız olmuş ama yine de çok rahatsız edici değil bence.

3. forma "değişik" gerçekten. Gördüğümüz fotoğrafında arkadan ışık almıştı, o yüzden gözümle görmeden "kötü" demeye dilim varmıyor. Ama "enteresan" olduğu bir gerçek.

Mehmet Güner'e katılıyorum bu arada. Ankara'ya yerleşik nüfusu haricinde her yıl onbinlerce üniversite öğrencisi geliyor her sene. En azından 3-5 büyük üniversiteye odaklı bir çalışma yapılsa, oralarda düzenli aralıklarla standlar vs. açılsa, gençleri kazanmaya başlayacak plan, programlar yapılsa ne güzel olur. Üniversitelerde nadiren söyleşilere gittiklerini biliyorum futbolcuların ve teknik heyetin ama bu yetmez. Daha çok ve düzenli olmalı. Ve tabii ki bütün bunlara paralel en azından Türkiye kupası, UEFA katılımı gibi hedefler koyulmalı.

Hep söylenen şeyler ama ben de söyleyeyim dedim