Az önce Alkaralar Facebook sayfasında da bu yazıyı paylaştım ama kimse görmemiş.. yeri burası sanırım.,Hürriyet gazetesinin haberi..
Haber öyle bir yazılmış ki, sanki Cavcav'a hak vermemek mümkün değil.
Haberin anlattığına göre aslında Özdilek fazla sabırsız davranmış ve müthiş bir temizlik harekatı istemiş.. Hepimizin karşı çıktığı Dahlin, Radkov gibi
transferleri de o istemiş.
Hatta hepimizin çok sevdiği Ante'nin gitmesini de istemiş.. Ante'yi son maça kadar sürekli oynatması da biraz kafa karıştırıcı değil mi?.
http://www.klasspor.com/tr/haber/342...n_ayrildi.html

Kemal hocayı pek tanımıyoruz ama Özdilek'in takımla bütünleşmesinden sonra yeniden kapalı kutu bir hocanın gelmesi taraftarda epey bir burukluk yarattı.
Cavcav da maliyet tablosunun anlık haline bakarak haklı ama asıl haksız olduğu konu, senelerdir bu vasat transferlere nasıl göz yumup da takımı bu hale getirdiği.
Mehmet hoca ise belki biraz daha yumuşak bir geçiş yapabilirdi... "kariyerim söz konusu" demiş fakat şu anki kadroya ligde oynattığı oyun da ortada.
Belki istediği tüm oyuncular olmasa da bir kısmını aldırıp yine eldeki kadro ile iyi işler yapmaya devam edebilirdi. Seneye ise kadro biraz daha iyi şekillenir ve daha daha iyi olurduk.
Başarı ve uygun ortam her zaman "bir anda" gelmez... fakat o da Cavcav'ın sağ gösterip sol vurma durumunu erken kavramış olacak ki pek de riske girmek istemedi anlaşılan. :-/

Şimdiki en büyük sorunsal ise yine "Cavcav paradoksu" denilen büyük matematik problemi..
Cavcav, kendi kafasındaki gibi yaklaşımı olan bir hoca buldu ama işler ligin ilk 4-5 haftası iyi gitmez ise yine kendi getirdiği hocayı kendisi kovacak mı?
Yoksa bu sefer ne olursa olsun söylediklerinin arkasında durup da altyapıya ve ucuz maliyete yönelik getirdiklerini söyledikleri yeni hocaya "ucuz maliyeti" uzun vadede
"değere dönüştürmesi" için zaman ve kolaylık tanıyacak mı?

Cem Onuk ve Mustafa Kaplan'ın ve takıma senelerdir Sırp ve Belçika liglerinden futbolcu kakalayan menajerlerin yaklaşımı ne olacak?

Yine "sabır taşı" misali bekleyip göreceğiz. :-/