3 başlık var açıklamada, üçü de birbirinden saçma.

Serkan'ın da dediği gibi zamanında Çakır'ın transferinde Gökçek'le bu hesaplara girmişsin. Belki de bizim bilmediğimiz daha neler var. Şimdi çıkıp da "kandırıldık" mı diyeceksin?

Başkanlık mevzusu yıllardır tekrarladığı nokta. "Bırakacağım ama kimseye güvenmiyorum" Bu tek adam iktidarını Cavcav kendi yarattı. Camianın sahip olduğu beşeri sermayeyi yerle bir edip, herkesi kulüpten uzaklaştırdı. Yanına da "haklısınız başkanım" çekecek, kulüp yönetimindeki pozisyonlarını kendi iş hayatlarında avantaja çevirme derdindeki, istanbul takımı yalakası adamlarla doldurdu. şimdi de veliaht belirliyor. orta ve uzun vadeli sonuçları açısından ilhan cavcav'ın bırakmasını ve yerine oğlunun geçmesini olumlu görüyorum. saltanat sisteminin kulüp tarihine kazıyacağı kara lekeyi, cavcav'ın ani bırakışı sonrasında oluşacak kara deliğe tercih ederim.

Ve teknik direktör mevzusu... Hocayla anlaşamayabilirsin, devam etmek istemeyebilirsin. Ama yol yordam bilmek ayrı bir erdemdir. Sözleşme imzaladığın birini kovmak istiyorsan, her kurumda olduğu gibi kovarsın, sözleşmenin gereklerini de yerine getirirsin. Böyle pis pis işlere başvurmaya gerek yok. Ciddi olarak söylüyorum, bence bizim kulüpte -şu andaki yönetim şekli içerisinde- klasik anlamda bir TD olmasına gerek yok. Kulüp çalışanlarından birini o pozisyona memur gibi getirip devam etmek en makulu. Bundan gayrısı herkese sinir stres olarak geri dönüyor.