önce kulübün facebook sayfasına yazdığımı kopyalayayım:

ümit özat, skordan ve ligdeki pozisyondan bağımsız olarak, gençlerbirliği tarihinin biriktirdiği hiçbir olumlu özelliği barındırmayan vizyonsuz bir insan. ama tam da yönetim-menajer ikilisi arasında yıllardır düdüklenen kulübün yedek kulübesine oturtulacak tipte "faydalı bir memur". bugüne kadar daha bireysel, ama bugün (her ne kadar hoca 3-5 kişi dese de) daha kalabalık şekilde dile getirilen istifa talebinin, ne skorla ne de sahadaki futbolla alakası var. "istersem 5. dakikada bile oyuncu değiştiririm, bu benim tasarrufum" diyen, "3-5 kişi istifa diye bağırdı" deyip gülüp taraftarı aşağılayan, şişkin egolu, kalitesiz bir adamı gönül verdiğimiz takımın başında görmek istemiyoruz. mesele bundan ibaret.

eğer kulüp bu tercihinden vazgeçmezse, oynayacağımız taraftar sayısı budur. Max. 1000 tane cefakar taraftar gelir maça. Ama diğer Gençlerbirliği taraftarlarını ya da sempatizanlarını tribüne çekmek istiyorlarsa, önce kulübün vitrinine bir çeki düzen vermeleri lazım.


-------------------

yahu bizim taraftar havuzumuz, beslendiğimiz damarlar belli. kulübün hiçbir PR faaliyeti yok, sportif hedef yok, kulübede ümit özat oturuyor. insanlar niye maça gelsin?


bir de olan necdet abinin şevkle tuttuğu "altımızdaki takımlara karşı ligdeki performans" tablosuna oldu. kulübede ve sahadaki beceriksizler, kendi emeklerine yazık ettiler.