Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 42

Konu: 2015-16 Süper Lig 23. hafta / Gençlerbirliği - Akhisar

Threaded View

  1. #14
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    Alıntı onur_aydogan demiş ki... Mesajı göster
    Mehmet Abi, Akhisar'ın 2. yarıdaki oyununa bakıp da o takımı yabana atma. Bu durum o takımın kötü olmasından değil, bizim iyi olmamızdan kaynaklandı.
    sevgili onurcum benimde kastettiğim tamda budur..
    şu anda bizim yatığımız şeyin "biz iyi takımız" yada "asla pes etmeyiz" gibi olağan kalıplarla açıklanması mümkün değil..

    o zaman ilk devreyi oynayan takım kötümüydü?. bunun cevabını veremezsiniz..
    ilk yarının sonundaki pozisyon akıllara zarar; bir golü aynı pozisyonda üç kere kaçırdılar.. hani basma kalıp bir laf vardır: o gol olsaydı sonuç böylemi olurdu.. ben size bir şey söyleyeyim mi?. o gol olsaydı maçı 4-2 veya 5-2 önde bitirirdik.. ikinci yarı oynadığımız futbol o kadar iyiydi.. bu haftanın özeti bu olmalı bence hasan almaz basan alır.. yeni trend bu.. hırçın topçu, hırçın takım.. bakın şimdi, dünkü maçta fener bastı aldı, biz bastık aldık, osmanlı bastı aldı, rize bastı aldı, bursa bastı eskişehirin canını aldı.. tamamını izlediğim bu maçların hepsinde ortak nokta, galipler pres yaparak sonuca ulaştılar..

    maçın ilk yarısı sonunda bişey oldu.. ne olduğunu söyleyecem ama bu olanlar tıpkı ligin ilk yarısının sonunda olanlarla ilşikili..
    bu bir hoca başarısıdır.. takım aynı takım hatta güç kaybetmiş -kazanmış değil- takım ama değişen bir tek hoca..
    hocanın azmi ve kararlılığı.. ve bunu oyuncularına aktarabilme yetisi.. çok ilginç ama kabul edelim bunun başka izahı yok..

    bu öyle beş yıl top oynamamış aydının uçması, futbolu bırakıp kendini memleketinde bahçe işlerine vermiş hlebin sokması olayı değil..
    hele selçuk şahine ne dersin; onun yaşındakiler hacca gidiyor.. adam gelmiş bloklar arası pas bağlantısını sağlıyor.. bunu fenerde en iyi zamanında yapamadı.. ama ibrahim üzülmez yaptırabiliyor..

    farkında olmadan sandığın üzerinde mi oturuyoruz ne?.
    Konu MehmetGUNER tarafından (01-Mar-2016 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •