Gösterilen sonuçlar: 1 ile 23 ve 23

Konu: 2013 - 14 / Süper Lig 24. hafta / Gençlerbirliği - Sivasspor

Threaded View

  1. #23
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    eski gençlerbirlikli oyuncular kadir ve burhan ile hakeme teşekkür etmeden bu maçı hakkını vererek yorumlayamayız. çünkü ligde kalacaksak eğer -ki; zor- bu üç puanın önemi herşeyin önüne geçecek.. böylesine kıymetli bir üç puan bu kadar saçma sapan bir maçla kazanılmış olacak..
    yahu burhan gibi bitik bir adam sağbek oynuyor, taktik yönünün sıfır olduğunu bildiğimiz şifo memed hala tek hücumcumuz cimmy'i solaçığa çekmiyor.. bu anlaşılamaz işte.. hakem daha ne yapacak, sağbeklerini bile attı. sende oraya tek ayakta kalmış oyuncun cimmy'i çek bitir dimi?. ama dedik ya; sevk ve idarede -nasıl yapıyorsa- oldukça başarılı olan şifo, teknik-taktik ve oyun okumada aynı başarıyı sergileyemiyor..
    ama körün taşı yerini buluyor ve 9 kişi kalmış sivassporun solbeki ziya ve diğer kanat oyuncusu tacı atan oyuncumuzun yanında kalıyor. o pozisyonda cimmy topla buluştuğunda, sahada 7 kişilik dizilen sivasspor karşısında istediği boşluğu buluyor ve işi bitiriyor.
    roberto carlos'u gözümüzde mi büyütmüşüz ne?. adam değiştirmiyor da, burhanın kondüsyonu bitmiş olduğu halde sağbeke koyuyor. 9 kişiyle ceza sahasına kapaklandığı dakikalarda solbekleri ziya ve diğer kanat oyuncusu gitmiş bizim tac atan oyuncunun ayaklarına bakıyor. çizgiyi geçince itiraz decekler herhal.. eyvallah kendisine sonsuz teşekkürler ama adının başında süper ibaresi olan bir lige bu oyun yakışmıyor arkadaşlar.. bu puanı bilmem ama, bu oyun ligde kalmaz arkadaşlar..

    takımımız sertleşme sorunu yaşıyor..
    düşme hattındaki diğer takımlar hem devre arası takviyelerinin uyum sorununu aştı, oyun kalitelerini yükselttiler hemde sert futbol oynamaya başladılar..
    biz ise az bişey sertlik görsek ayağımızı geri çekiyoruz. zaten bi top oynadığımız yok, birde sertlik karşısında tırsarak biraz zor kalırız buralarda..
    pazar günü oynayanan maçın müsabıklarından hangi takımın ligden düşmemek için oynadığını anlayamadık.. iki kırmızı ve bolca sarı kart gören daha rahat durumda olan rakibimiz.. biz ise 9 kişi kalmış bir takımın birde üzerine bu kadar aptallık yapmasını bekliyoruz..
    bundan sonra boşa beklemeyelim.. bi daha zor buluruz böyle aptalları..
    Konu MehmetGUNER tarafından (14-Mar-2014 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: değiştirecem işte

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •