abi harikasın.. bir kaç soru sormuştum, hiç bişey demediğim halde hepsini anlamışsın..
o halde hiç kıvırmadan, kaytarmadan açık ve net söyleyeyim: başkana "para harcama, daha az miktara bizde aynı işi yaparız" deyen, taraftara okşayıcı tewetlar atan, herkese mavi boncuk dağıtan hoca nasreddin'in sahada olmayışı beni çok rahatsız ediyor..
o kadar okul okudum, en önemli eğitimi bölük komutan vekili yeni yetme teğmenden aldım: kıdemliler çıkar kıdemini eğitim alanında gösterir.. demişti bir gün..
ligi kovalayan sadece ve sadece iki takımın olduğu bir ortamda; işte takım, işte saha çık hocalığını göster bize layık olduğumuz övgüyü ve kıvançı getir koy masanın üstüne.. ondan sonra deki: nerde sözleşmem?.. ben zaten senden önce atlarım mevzuya..
ama kalkıpta çok önemli bir maç öncesi herkesin gözü bizim üzerimizdeyken yönetimi tehdit edeceksen, bu hünerini sahada neden göremediğimi merak edeyim müsadenle..

esas mevzu:
bu takımdan gidecek tek kişininde bu tip hocaları bulup getiren başkan ilhan cavcav olması gerektiğini çook uzun bir zamandır söylüyorum.. kursağında duran lokmaya ihanet(!) edemeyen ecdadın torunlarında olduğu gibi, anlaşılmaz bir saygı ve minnet duyguları beslemekten kaynaklandığını düşündüğüm bir görmezden gelmeyle biz daha çook zaman ve çook para kaybeder, böylesine bir ligi, ankarada tek kaldığımız böylesine bir sezonda çok rahat domine edecek takımımız varken, böylesine bir hocaylada heba ederiz..

boby robson demişti: beyaz mendiller senin için sallanıyorsa korkma başkan senin arkanda duracaktır. ama beyaz mendiller başkan için sallanmaya başladıysa sen kendine yeni bir kulüp aramaya başlasan iyi olur.. diye..
bende başka birşey söylemiyorum.. 10 senedir gelen giden hocaları tek tek gözünüzün önüne getirin.. böylesine basiretsiz ve beceriksiz, kariyersiz hocaları bulup getiren kimdir?. ve daha nasıl oluyorda duruyor orada?..
hemde mustafa kaplan gibi bu güne kadar gelenlerin hepsinden daha kötü bir hocayı getireceği söylenirken....

mutambalarda bile olmayacak bu yönetişim biçiminin nasıl olduğunu ben söyleyeyim:
millet bize cavcav'ın takım diyor.. kimse demiyor ki, ilhan cavcav gençlerbirliğinin başkanı..
cavcav'ın takımı..