Yönetimde biraz iyi niyet olsa eldeki imkanlarla bu takımı halihazırda çok da güzel çekip çevirirler ama takıma karşı art niyet olduğunu düşünüyorum.
Diğer mesajımda yazdım.. öyle yabancı futbolculara son 10 sene içinde para kaptırıldı ve öyle vasat altı futbolcular gelip sonra da apar topar gönderildi ki, 80'lerde
tüm ülke futbolunun Yugoslav furyasından gördüğü zarara denk neredeyse bizim kulübün zararı.
Sonra da başkan çıkıp ekranlara "tribün ve forma gelirimiz yok, Ankaralı'lar sahip çıkmıyor" şeklindeki klasik savunmalarını yapıyor.
Şu takıma alınan ve "ya tutarsa" mantığının görüntüde ağır bastığı fakat taraftarın "menajer oyunları" şeklinde düşündüğü, skandal niteliğinde yabancı
oyuncu tercihleri olmasa bu kulüp hem yukarıya oynar hem de parası çarçur olmaz.

Fakat büyük bir koordinasyonsuzluk mu desek gözardı etmek mi desek art niyet mi desek bir dolu nedenin yanyana gelmesi, bir kaç olumlu harekette yukarıya oynayan
takımı daima aşağıya çekiyor.
Cavcav bu takımın başında kalmaya devam edecekse ve gerçekten bir şeyler ucuz ve iyi olsun istiyorsa başta menajer ve idari kadroyu değiştirip idealist ve iyi niyet sahibi kişilerle iş yapmalı.
Bu derece ufak bir "niyet" değişikliğinin bile takıma iyi geleceği aşikar. Aslında çok büyük ve meşakatli bir değişim beklemiyoruz.
Sadece iyi niyet ve biraz da istek yeter.
Fakat, "takım UEFA'ya gidecek önünü alalım da gitmesin" dediği dillendirilen bir zihniyetin kafasından başarı adına her an ne geçer bir standartı yok.