Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 ve 3

Konu: bayram gelmiş neyime..

  1. #1
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310

    bayram gelmiş neyime..

    böylesine kalitesiz ve vasıfsız bir ligde küçücükde olsa ileri doğru hamle yapanların en azından takımını ligde tutabileceği ortadayken, çok sevgili yönetimimiz son yıllarda göstermiş olduğu yönetim aymazlığı ve beceriksizliğine bir yenisini daha eklemek üzere..
    milli maçlar nedeniyle lige verilen arayıda değerlendiremeyip şu anda değiştirebileceği teknik direktör seçiminide atladı.. artık değiştirebileceğimiz bir tek kulüp yönetimimiz kaldı.. bunu bile görmüyor..
    yanlış oyuncu tercihleri yetmiyormuş gibi birde ligin 8. haftasına geldiğimiz halde hala oluşturamadığımız ilk 11'imizle, sadece halı sahalarda görülen; yerlerinden edilmiş değişik mevkilerdede yararlılık göstereceği umulan, sadece en iyi olduğu mevkide oynaması durumunda vasatı zorlayan futbolcularımızdan beklenen mucizeler bu oyuna ne kadarda uzak olduğumuzu gösteriyor..
    8. haftaya gelirken neredeyse ligin en zayıf ekipleriyle karşılaştık. bu sene diğer sezonlardan farklı olarak küçüklerin lige asılması, kümede kalma duayeninin hesaplarını alt-üst etti.. başkana yüklenmeyin flemincikx'ten daha iyisini getireceğim diyen teknik direktörümüz bu defa aslında iyi oynadığımız halde gol atamamaktan yakınarak safsatalarını sürdürüyor.. son yıllarda çok sık hoca değiştirme rezaletini sanki bizim suçumuzmuş gibi sık sık yüzümüze vuran yönetim ise sabırla ve hoca istikrarıyla kulübümüzü düşürdükleri bu rezillikten kurtaracaklarına inanmamızı istiyor..

    kepazeligin birinci perdesi inene kadar önümüzde alabileceğimiz topu topu iki maç var..
    takımın dibe vurduğunda kendiliğinden gösterdiği dayanışma ve kaliteleri oranındaki baş kaldırışda akhisarbelediyespor maçında yaşandı. anlayana atılmış, zaten kısa olan bu mesajı bir daha beklemek hasızlık olur. yada temelin dediği gibi: her oyunda bir kere trilink olur.. yani bu bir daha olmaz..
    devre arasına kaç puan geride gireceğimizi hesaplayan arkadaşım olmuşsa, muhakkak şunuda hesaplamıştır: bu yönetim, bu cavcav devre arasında bu kadar büyük puan açığını kapatacak hangi oyuncuyu alacak ve o değerdeki oyuncunun bonservis ücretini verecek mi?.. sorular çok fazla: devre arasında böyle oyuncular boşta kalmış olabilir mi?. bu iş böyledir işte, her tarafı çişli değnek.. bir kere paçayı kaptırdınmı çok zaman ve çok para harcasan bile kurtaramayacağın ortada.. istersen kümede kalma duayeni ol..

    o halde ne yapmalı bölümünde ise, ligimize özgü bir durum var; onuda söylemeden olmaz..
    yabancı sayısına getirilen sınırlamayla devre arasında boşta kalacak çok sayıda büyük takımlardan sepetlenecek yabancı oyuncu var.. büyük takımlarda iş yapamayabilirler ama küme düşmesi neredeyse kesinleşen takımımızı diğer düşme adaylarının kapasiteleri gözönüne alındığında bu girdaptan kurtarabilirler.. hemde ucuz, batan geminin malları gibi.. haliyle, sonu "iç"le biten bir çok oyuncumuzu gerekirse bila bedel gönderip kadromuzdaki yabancı sayısını düşürmemiz, mercedesimize binip zengin mahallelerinin çöplüklerini karıştırmaya gitmemiz gerekiyor.. istanbul gir garip ülke; kasamızdaki paradan, alt yapımızdaki onca genç yeteneğimizden haberi olan biri, bir zamanlar adının söylenmesi zor olan takımımızı yakında bütün avrupanın heceleyerek öğreneceğini bilen biri tanırda "kalıbından utan" derse ben yokum ha.. ben demedim bunları..
    tabi burada gene bir şart var: yönetimimiz gene aynı basiretsizliği göstermezse; elazığspor, konyaspor gibi kadroları şu anda daha müsait olan diğer düşme adayları bizden önce davranmazsa.. gibi..

    cevap veriyoruz: on yıldır doğru bir hareketini göremediğimiz, etrafımızda bu kadar bilgisiz ve alakasız futbol kulüp yönetimlerinin olması sebebiyle; bu güne kadar defalarca önüne düşen bütün fırsatları tepen yönetimimizin bunu düşündüğünü bile zannetmiyorum.. akıldışılıkta yalnız değiliz ama en kötüsü biziz..
    ligin başında diğer takımlar kadrolarını oturturken bocaladıkları görülürken, nispeten daha güçsüz ekiplerle bir bir karşılaşırken bu fırsat durumunu değerlendiremeyi göremedik..
    bundan sonrada göreceğimizi sanmıyorum..

    bayramdır diyerek iyi yönünden bakalım: 1. ligde yabancısı olmadığımız takımlarla dolu.. ankaragücü çıkıyor, hacettepe, bucaspor, samsunspor, manisaspor ve bu sene bizimle düşmesi muhtemel kader arkadaşlarımız elazığspor ve konyaspor gibi..
    elle tutulan bir başarısı olmadığı halde 33 yıldır kulübümüze başkanlık yapabilen birinin, bize asla yerine koyulamayacak bunca zamanı kaybettirdikten sonra takımımızı aldığı yere bırakıp çekip gideceği gibi.. meselaa..
    Konu MehmetGUNER tarafından (12-Oct-2013 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Ankara Yenimahalle
    Mesajlar
    62
    Her şeye rağmen herkese iyi bayramlar.
    Dün Ankaragücü Altınordu maçına gittim. Ankaragücü'nü az çok biliyoruz da, İzmir'in sevilen takımı Altınordu'yu merak ediyordum. Ankaragücü bir son dakika golü ile aldı maçı ama, Altınordu daha iyi idi ve en azından beraberliği hak etmişti.
    Asıl söyleyeceğim ise, maça gittiğimde kapalı, maraton ve kale arkası biletleri tükenmişti. Mecburen gidip misafir takım kale arkasından bilet aldım. Yani, Ankaragücü bir sürü badireler atlatmış, orada da sahtekar ve yanlış yöneticiler olmuş, takım 2. kümeye düşmüş, ama taraftar yerinde duruyor işte...
    Adı üzerinde 'taraftar' ve yerinde durması önemli, anlamlı.
    Önümüzdeki Cumartesi tribünlerde görüşmek üzere, tekrardan iyi bayramlar...

  3. #3
    Serdal Eşgin
    Ziyaretçi
    Alıntı MehmetGUNER demiş ki... Mesajı göster

    bayramdır diyerek iyi yönünden bakalım: 1. ligde yabancısı olmadığımız takımlarla dolu.. ankaragücü çıkıyor, hacettepe, bucaspor, samsunspor, manisaspor ve bu sene bizimle düşmesi muhtemel kader arkadaşlarımız elazığspor ve konyaspor gibi..
    elle tutulan bir başarısı olmadığı halde 33 yıldır kulübümüze başkanlık yapabilen birinin, bize asla yerine koyulamayacak bunca zamanı kaybettirdikten sonra takımımızı aldığı yere bırakıp çekip gideceği gibi.. meselaa..
    bir kere konyaspor küme düşerse ben futboldan anlamıyorum demektir.2.si yaşlı cavcav devre arası takıma mecbur takviye yapacak ve yine klübü zarara uğratacaktır.kısaca ne cavcavdan nede şişman menejerden ne köy olur nede kasaba.taraftar olarak sizlerin klübe giderek hem şişmanla hemde ihtiyarla görüşmeniz şart.buradan yazarak bir yere varılmaz.yanlışlarını çok açık bu adamların yüzlerine cesurca söyleminiz gerek.ben istanbuldayım.gelemiyorum.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •