İlk kez yer aldığı Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde, özellikle ikinci yarıda gösterdiği üstün başarıyla küme düşme hattından çıkıp son anda play-off serisi oynama hakkı kazanan Gençlerbirliği Hentbol Takımı ve son dönemlerde takıma büyük destek veren Gençlerbirliği taraftarları, http://www.hentbolhaber.net sitesinde haber oldu.

Hentbol Haber, hentbola da ilgi göstermeye başlayan Gençlerbirliği taraftarları ile ilgili bir haber yayınladı ve Cumartesi günü saat 13.00'te THF Spor Salonunda (Yıldız) Beşiktaş ile oynayacağımız play-off maçına ilişkin bilgiler verdi.

Hentbol Haber, ayrıca bu haberin yanı sıra, futbol maçlarında stadımızda çalan "BİR TANESİN BU ALEMDE" şarkısı eşliğinde Gençlerbirliği Hentbol takımı ve Gençlerbirliği taraftarlarını görüntülerle anlatan izlemeye değer çok güzel bir video klip hazırladı. Hem Gençlerbirliği'ni tanıtan hem de sert, centilmen ve güzel bir spor olan hentbolu sevdiren çok güzel bir video klip...

Bu haberi ve video klibi Facebook ve Twitter sayfalarımızda paylaşarak yakın çevremize, arkadaşlarımıza, taraftarlarımıza tanıtsak güzel olmaz mı?

Hentbol Haber'e verdiği emek için çok teşekkürler.

Haberi okumak ve video klibi izlemek için link:
http://www.hentbolhaber.net/haber/vi...ideo/2491.html