sevgili ümit yaşar arkadaşımız çok doğru bir noktaya temas etmiş..
hesaplarımızda yer 3 puan olarak yer alan elazığspor maçından sonra, extradan gelen bu üç puan kelimenin tam anlamıyla ilaç gibi oldu..
yatağa düşmüş, gözümüz bir alt lige takılmışken bünyemizi ayağa kaldıran bu ilaç aklımızı baştan almamalı.. sorun hala orada ve her beceriksiz hocadan sonra gelen yeni hoca transferinde belirttiğimiz üzere dahada büyüyerek duruyor..
ne mehmet özdilek elinde sihirli değnek olan bir hoca, nede cavcav kulübünü yine yeniden her zamanki gibi çamurdan çekip alacak hoca seçimini yapan bir duayen..

sorun yapısal..
sorun yapısal ve biz ne diyersek diyelim spor kamuoyunun "duayen" diye şahlandırdığı kulübünü böylesine zorlu(!) bir ligde uzun yıllar başarıyla yönetmiş; gerçekte ise günden güne felakete sürüklendiğini göremeyecek kadar kör olmuş, kulübümüzün sorunlarına ilgisiz, tek adamlığın bütün yok edici etkilerine maruz bırakan bir kişi tarafından yönetiliyor olmamız..

tekrar etmekte fayda görüyorum:
çaresiz değiliz.. alternatif kulüp yönetimine giden yollar mevcuttur ve hala açıktır. sorun bu yolların nerde ve nasıl ulaşılabilir olduğundan kimsenin gerçekten haberi olmamasıdır.. bunun bir kere denenmiş ve kulüp tarihinde hiçde görülmemiş bir biçimde hile ve düzenbazlıkla bertaraf edilmiş olması yeniden denenmemesi ve hatta dile getirilmemesi için bir sebep olamaz..
biz eski dönemlerde olduğu gibi fikir üreten, fikirleri kulübümüz camiasında kabul gören bir sitenin mensupları olarak bu tip tartışmaların göbeğinde olmamız gerektiğini yineliyorum..
fikirlerinde artık maddi bir güç olduğu günümüzde alkaraların bu yolları bulup çıkaran ve nasıl uygulanacağını öneren günlerine ulaşması gerektiğini söylüyorum..
tabi bunu derken cavcav yaşlı, cem onuk şişman gibi düzeysiz ve yer aldığı sitenin değerini düşürücü yorum diyemeyeceğimiz hakaretlerin dışında bir şeyler önerelim diyorum..