Alıntı serkan_gungordu demiş ki... Mesajı göster
kanka ben öyle düşünmüyorum. skordan bağımsız olarak fenerbahçe sahiden çok iyi oynadı. topu neredeyse bize vermediler ve verdiklerinde de hemen aldılar. bir tek tempoları eksik, hocalarının ilk senesi olduğu düşünüldüğünde bu da çok normal. aynı hoca kalır, gelecek sene yıldız değil ama gerçekten ihtiyaç olan oyuncular alınırsa, durdurulamaz bir takım olur. tribünden izleyenlerin benimle aynı fikirde olduğuna eminim. Birkaç kişi yorum yazsa da görsek.

bizim kötülüğümüz ise çok net. kötüyüz, hem kadro olarak kötüyüz, hem de bu kadronun yapabileceğinden daha kötü bir iş çıkarıyoruz.
o zaman şöyle diyeyim: stadyumdan her zaman daha sağlıklı bir analiz çıkıyor. maçı gece tekrardan izledim, banttan. maç saati işim(!) vardı. fakat, cidden hiç çekilmiyordu. öyle olunca fenerbahçe de çok kötü göründü bana. aslında şöyle diyebiliriz mehmet demirkol'un dünkü maç için dediklerinden bir alıntıyla: fenerbahçe iyi(doğru) oynadı ama güzel(estetik) oynamadı. biz öyle oynasak, sadece bu maç için anlarım. ama onlar öyle değil ki...