Evet, belki lige verilen aradan etkilendik. Fakat sanki bu arada Üzülmez de oyuncularını unutmuş gibiydi. Kim ne yapar, nasıl oynar vs. Haydi unuttu, oyunu da dün akşam -en azından benden- farklı gördü.

Bence bizim takımın tek bir forvet arkası var, o da İrfan. Ne yapıp edip orada denenmeli, ısrar edilmeli. Bu sayede topla daha az oynayacağı, pası daha çok düşüneceği ya da yaptığı çalımla ceza sahası içinde faydalı bir iş yapacağı pozisyona yerleşmiş olur.

Takımın en kötüsü Landel'di bence. Devrede onun çıkmasını beklerken Issah'ı almasını anlamadım. Issah en azından oyun yönünü değiştiriyor ve daha az top kaybıyla oynuyordu.

Onun dışında, kötü oynamamızın en önemli nedeni tempoyu ele alamamk oldu. Böyle olunca oyuncular da kötü göründü. Alanya'nın saha yerleşimi iyiydi. Karşımızda kötü bir takım yoktu. Özellikle Haitili forvetleri çok iyiydi. Ahmet biraz da onun etkisiyle ileri çıkamadı çünkü kaçırdığında ona yetişmesi imkansızdı.

Her şeye rağmen bizim takım, ligde aklı başında top oynamaya çalışanlar arasında; ki böyle takımlar ligde çok az...

Not: Facebook'la aynı klavye, aynı internet bağlantısı ile aynı şekilde buraya da mesaj/yorum yazabileceğimizi, tüm forumdaki arkadaşlarımıza hatırlatmayı bir borç bilirim!