Alıntı MehmetGUNER demiş ki... Mesajı göster
açık seçik ve net: hocanın bu işin içinden çıkacağını hiçmi hiç zannetmiyorum.
çünkü hem onun -nereden ve nasıl saplandığını bilemediğim- 3'lü forvet sisteminin ve bizim önerdiğimiz çift santrofor 4'lü orta saha sisteminin en kilit oyuncusu; bırak kilidi milidi tek varlığımız vilemncikxs yok..
geçen sezondan beri biliyoruz ki; hocamızın forveti hiç kalmasa bile cemcan'ı solaçık veya santrofor çıkarıp genede 3'lü forvet oynayacaktır..
oysa ki; yapılacak son derece basittir ve bu yoklukta bile olsa taktik diziliş için elimizde çok zengin bir kadro vardır.. sadece bu maç için değil bütün maçlarımız için önemli olan orta sahamızdır.. orta sahada kimin yer alacağı konusuna geçmeden önce şunuda söylemek isterim: kimin yer alacağı değil, kesinlikle cemcan'ın orta sahada yer almaması lazım.. bu budur..
orta sahanın solunda solhaf'ta hurşut'tan başkasının olmadığı kesin.. ve üstelik biz farkında olmasak bile diğer kanatta yani sağhaf'ta tomiç gibi bir yeteneğimiz var.. geriye kalanı, ortadaki ikilinin seçimini üstelikte azo, özgür, petroviç, doğa gibi isimler mevcutken beceremiyor olmamız hayretle izlediğimiz bir durumdur.
vleminckxs olmasığı bir forveti zec-lekiç yada zec-artun veya zec-ekingho şeklinde kurmak doğru olacaktır.
bu kadro 4-4-2'den başka birşey oynayamaz.. normal olan budur ama durumda ortada..
Cem can kaptanımız orta saha ona yakışır(!)