Alıntı uralnadir demiş ki... Mesajı göster
Ne güzel bir başlık oldu Adem. Benim bu aralar paylaşabileceğim kitaplar pek iç açıcı değil. Bence sen devam et.

Fakat bu kitapla ilgili yaralarımızdan da bahsetmeden geçemeyeceğim. Kitap Gençlerbirliği tarafından basıldı ve sadece kulüp üzerinden satışı yapıldı. Sonra birden bire kesildi satış. Depodan kitapları çıkarttırmak için epeyce uğraştık. O sıralarda ben kitabı Akay'da bir sahaftan aldım. Sonradan kitap yeniden depolardan çıktı.Ve yeniden bitti. Neyse ki ben bu arada giderek bir kaç tane aldım. Şu na her iki kızım için de imzalı birer kopyam var

Umarım kulüp Tanıl abinin kitabını yeniden bastırır ve sadece Gençlerbirliklilere değil tüm futbolsever ve kitapseverlere ulaşmasını sağlar.
teşekkür ederim, her şey siz güzel insanlar için...

ve evet, bence çok önemli bir şey söyledin, kitabı sadece gençlerbirliği ile sınırlamamak gerek. "bir futbol kulübünün öyküsü" bu. üstelik, çok da güzel yazılmış. resmi olarak 2007 yılında taraftarlığa başlayan ben de kitabı sonradan edindim. hatta, ne yalan söyleyim, ilk anda arşivlik diye bulundururum diyordum fakat okumaya başlayınca elimden bırakamadım! çok ciddi bir emeğin, çok iyi bir sonucu. bence böyle bir kitaba sahip olduğumuz için epey bir şanslıyız!