yavaş yavaş takım şekilleniyor.. böyle olmalı. -bence-
sıcak örnek: ersun yanal - mesut bakkal çatışmasında olduğu gibi çatışmadan başarılı sonuç doğar..

daha önceki mesajlarımda hatta hiç gereği yokken bile maç topiklerinde yazmıştım.. savunmaya dönük orta saha nasıl olur görmek isteyen özgür'ü izlesin diye..
pekii bu kadar iddialı bir lafın üzerine 3'lü orta sahaya neden yazmadım da erkan-yekta-yiğit diye belirttim?. neden olacak sevgili ilkay, tamda o bahsettiğin sebepten..
üçlü forvet oynamaya karar vermişsen orta sahanda oynattığın 3'lünün tamamı dinamo ve ayağına top yakışan cinsten ve bunu maç boyunca yılmadan, bıkmadan yapabilecek oyunculardan oluşmalı.. bkz. barça orta sahası..
biz ne bu üçünü alırız, nede alsak bile metin hocamız 3'lü forvet oynar.. sıkıntı yok özgür, 4'lü orta sahanın değişmez oyuncusu.. sol hafta hurşut, sağhafta tomiç ve hücuma dönük azo yada tenten'le transfer yapmadan bile çok sağlıklı bir dörtü orta saha kurulabiliyor ama dediğimiz gibi 4'lü orta saha hocaya zaman kazandırır, işini devan-m ettirmeye yarar.. takıma ve seyirciye vede oynayana 4-3-3 kazandırır..

ermin zec asla ve asla kanat oyuncusu değil yalnız.. ne bir adam geçebiliyor, nede top sürebiliyor. orta attığını gören olmamıştır sanırsam..
ama buna karşın 18 üstünde ve civarında topla buluştuğu anda markajcısından ayrılıyor. bu çok müthiş bir santrofor özelliği.. tek vuruş ustası.. önünü açıp köşeyi çok güzel görüyor.. aslında vleminckxs'in yanına arayıpta bulamadığın birisi ama onu kanatta oynatarak rakip takımın hocasının yapmak istediğini yapıyoruz..

dikkat eden olduysa;
bu defaki mesajda hiç yeni isim kullanmadık.. eski oyuncularımızı hiçde yapamayacakları mevkilerde değilde en verimli olacakları mevkilere yazıp mantıklı bir kadro kurabiliyoruz.. bunu yapmak bu kadar mı zor?. e aklın herkese mavi boncuk dağıtmak gibi başka yerlerde olursa elindeki cevheri göremez, eksiğim var deyip durursun.. 11 tane oyuncu almışız hala eksik var öylemi?. bizdede bir duayen var..

yekta ve yiğit isimlerini duyunca pahalı veya cavcav almaz diyenleriniz olabilir..
son sezonlarda ucuz transfer yapmıyoruz arkadaşlar.. lütfen dikkat skoko'dan beri her sene şu lafı duyuyorsunuz: "gençlerbirliği'nin tarihindeki en pahalı transferi".
yani her sezon artan bir şekilde bir önceki pahalı transferimizi geride bırakacak daha pahalı bonservislere para ödüyoruz..
e bizde diyoruz ki: 11 tane oyuncu alacağına bu üçünü al.. kim karlı çıkar bi görelim..