Gösterilen sonuçlar: 1 ile 18 ve 18

Konu: 2012 - 13 / Süper Lig 33. Hafta / Beşiktaş - Gençlerbirliği

Threaded View

  1. #2
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    perşembe sabahı bulduğu hedeften cuma akşamı uzaklaştırılan takımımızla, feda diye başladığı kimilerince süper olduğu rivayet olunan ligimizde bütün başarılara veda etmek üzereyken 2.liği kucağında bulan istanbul avaresiyle bu haftaki maçımız..
    birşey bulup, birşey icad edip maça dönmeliyiz.. yoksa gaza gelmiş mal bulmuş mağribilerin bu hevesini kursağında bırakacak, şehvetini söndürecek durumda değiliz..

    şu olabilir meselaa: sürekli bu ligi dünyanın en zor liglerinden biri olduğunu iddia eden istanbul üçlüsünün nispeten daha güçlü olan diğer ikisini yenmişiz.. e bunlarıda yenmezsek hatırları kalır..
    kendilerinde bir tuhaflık hissederler, diğer ikisi gücenir vallaa, sürekli dışkı yemekle itham edilen üçüncü şahıslar tarafından söylentiler üretilir teşvik, yatırım, vergi iadesi falan..

    bu şekilde bir gurur gecesi haline getirebilirsek, bu işin altından yüzümüzün akıyla kalkarız. aksi takdirde adamların kazanı kaynıyor. her zaman altını çizdiğimiz bir noktadalar: teknik direktörleri gitti gitmesine de; onu bulup getiren yönetim sallantıda..
    bu son dediğim bizde olmuyor diye yok değil.. biz her ne kadar gözardı etsekte futbolda böyle birşey var.. kötü varsa sorumlusuda var..
    haliyle adamların bu maçı almak için binlerce sebebi var; biz bi tane olsun bulmalıyız..
    Konu MehmetGUNER tarafından (07-May-2013 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •