Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 10

Konu: 2016-17 Süper Lig 28. Hafta / Gençlerbirliği - Kayserispor

Hybrid View

  1. #1
    ALKARA Abreg Çelem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Samsun
    Mesajlar
    336

    2016-17 Süper Lig 28. Hafta / Gençlerbirliği - Kayserispor

    2016-17 Süper Lig 28. Hafta Maçı


    GENÇLERBİRLİĞİ KAYSERİSPOR



    22 Nisan 2017 Cumartesi, 19:00

    19 Mayıs Stadı

    Hakemler:
    HALİS ÖZKAHYA(Hakem)
    BAHATTİN DURAN(1. Yardımcı Hakem)
    KEMAL YILMAZ(2. Yardımcı Hakem)
    HAKAN CEYLAN(Dördüncü Hakem)

  2. #2
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Sincan/Fatih
    Mesajlar
    334
    Kupada evimizde Kayserispora elenmiştik. Rakibimiz hocaları Sergen Yalçın ile bir ara çıkış yakalayıp sonra duruldu. Düşme hattındalar, maça asılacaklardır.

    Biz ise erteleme maçı galibiyetimizle kefeni yırttık gibi birşey, ama başkanımız hedef üst sıralar dedi. Dedi demesine ama bu iş lafla olmaz. Takım olarak bunu istemek lazım. Sezon bitiyor artık Velikonja'yı izlesek nasıl olur?Khalili muhabbeti zaten kabak tadı verdi artık . Uğur Çiftçi; bu maç bari kesilsin. Performansı iyi değil. Kazansak iyi olur.

  3. #3
    Kazandık Ahmet kardeşim, kazandık. Mutluyuz.
    Bu takımdan savunmanın belkemiği Ahmet Çalık ve Kulusiç gitti, oyun kurucumuz ve freekick ustamız Kahveci gitti. Kayıtlı golcümüz Stancu gitti ( gerçi pek oynamıyordu bu yıl ya ). Eh puan 39. Sanırım geçen yılın da üstünde bitiririz bu yıl. Yeni transferlerin durumu her maç biraz daha belirginleşiyor.

    Yani özetle karamsarlığa yer yok.
    Haftaya çok zorlu bir maça çıkacağız.
    İstermisiniz puan veya puanlar alalım.
    Hepinize uzaklardan ( Londra'dan ) kucak dolusu selamlar, sevgiler.

    IYI GÜNDE KÖTÜ GÜNDE ÇOK YAŞA CANIM GENÇLERBİRLİĞİM.

  4. #4
    Kazandık, 39 puana ulaşıp 7. sıraya yükseldik. Mutluyuz. Futbolcularımız iyi mücadele etti. Serdar'ın attığı ikinci gol çok güzeldi. Ayrıca gol yapamadığımız çok sayıda pozisyonumuz da var. Kalabalık alanda top kapma ve isabetli pas yapma oranımız da oldukça yüksekti. Takımımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum.

  5. #5
    Sosyal medyadaki taraftar platformlarında en çok eleştirilen üç futbolcudan söz etmek istiyorum.

    Birinci oyuncumuz Khalili... Belki de en çok eleştirilen futbolcumuz. Ama bir de şu açıdan bakalım: Khalili maçlarda çok koşan, çok çalışan ve topun oynandığı her yerde bulunup top kapan, kaptığı ya da arkadaşlarından aldığı topları da pas olarak kullanmaya çalışan, bu özellikleriyle de Teknik Direktör Ümit Özat'ın vazgeçemeyeceği bir futbolcu. Koşması, çalışması, sahanın her yerinde bulunması ve top kapması değil de yaptığı zamanlama ve pas hataları taraftarların gözüne batıyor. Ama o kadar kusuru da olsun be arkadaşlar. Ben de Teknik Direktör Ümit Özat ile aynı fikirdeyim. Khalili'ye bu takımda her zaman ihtiyaç ve yer var. Söyleyin Khalili daha ne yapsın! İşte tam burada: Ver mehteri!

    İkinci oyuncumuz Uğur... Uğur, arkası sağlam olduğunda müthiş oynuyor, zaman zaman hatalar yapsa da oyunun genelinde hücum gücümüzü çok artırıyor. Bursaspor maçında çok güzel ve akıl dolu bir gol atmıştı. Gaziantepspor deplasmanında nefis bir orta yaptı ve Okey oyunu tabiriyle konuşacak olursak ikisi de boşta olan çift okeyle (engelleme nedeniyle kafayı vuramayan birinci okey Vedat, golü atan ikinci okey Serdar) açtırdı. Bugün de Kayserispor maçında çok iyiydi. Evet, ceza sahasında akıllara zarar iki net gol kaçırdı. Ama bir de şöyle düşünelim: Bir solbekimiz var, sık sık ileri çıkıp solaçık gibi oynamaya çalışıyor ve bu arada iki de net gol kaçırıyor. Maç boyu iyi bir mücadele ortaya koyan, görevini iyi yapan ve ayrıca ceza sahasında iki net gol kaçıran bir solbek! Hiç fena değil! Bundan iyisi Şam'da kayısı... Eh o zaman söyleyin Uğur daha ne yapsın! İşte tam burada: Ver mehteri!

    Üçüncü oyuncumuz Vedat... Vedat bu sezon çok gol atamadı ama çok genç ve özellikle önümüzdeki sezonlarda çok umutlu olduğumuz bir futbolcumuz. Bu sezonu alışma dönemi olarak düşünmekte yarar var. Bununla birlikte hiç faydasız diyemeyiz. Oynama şansı bulduğu maçlarda az gol atsa da çok iyi mücadele etti. Rakip defans elemanlarının çoğunlukla kendisini tutmak için yerlerini bırakamamalarına ve hücuma destek verememelerine yol açtı. En son Gaziantepspor deplasmanında çok iyiydi. Attığımız golün hazırlayıcılarından biri oldu. Bugün de Kayserispor maçında oyuna girdikten sonra rakip defansı çok meşgul etti. Maçın sonlarındaki yarım röveşatası da güzeldi. Hatta daha geriye gidersek, Beşiktaş deplasmanında 1-0 yenik durumdayken kornerden yapılan ortaya o kalabalıkta vurduğu güzel kafa şutu Beşiktaş kalecisi Tolga'nın üzerine geldi ve gol olmadı. Ama futbol bu, o kafa şutu gol olabilirdi de... Eh o zaman şimdi soruyorum: Söyleyin Vedat daha ne yapsın! İşte tam burada: Ver mehteri!

  6. #6
    Necdet'ciğim harikasın.
    Yazını her daim olduğu gibi ilgi ile okudum.
    Tanılarında çok haklısın, sana aynen katılıyorum.
    Bu arada biz Alkaralar olarak bence çok eleştirel bakıyoruz çocuklara.
    Sen de lütfen daha sık yaz buraya, senin kalemine çok ihtiyacımız var ( işte tam bu arada ver Mehter'i )

  7. #7
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    ODTÜ
    Mesajlar
    53
    Alıntı Necdet Özkazancı demiş ki... Mesajı göster
    Eh o zaman şimdi soruyorum: Söyleyin Vedat daha ne yapsın! İşte tam burada: Ver mehteri!
    Vedat bence elinden geleni yapmasına rağmen şansının bir türlü yaver gitmediği bir futbolcu. Kafa atıyor, şut çekiyor, rövaşata bile deneyebiliyor ama yok olmuyor, o top fileleri bulmuyor. Serdar ise cidden çok şanslı, bugün attığı ilk gol kalecinin elinden kaçırdığı bir toptan gelince bu savımın doğruluğunu bir kez daha gördüm. İyi bir forvette yeteneğin yanında şans da olmalı bence... Vedat'ın kurşun döktürmesi gerektiğini düşünüyorum.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •