Mehmet Ali maçı çok güzel özetlemiş aynen katılıyorum. Orta sahasında Mehmet Ekici ve Okay'dan yoksun bir Trabzon'da gol pozisyonu üretecek tek oyuncu Yusuf kalıyor ki o da tek başına etkili olamadı. 9 kişi de oynasak sonuç değişmezdi.

Geçen hafta çok beğendiğim Kamal Issah çok kötü yerlerde pas hataları yaptı. Oyundan alınmasaydı takımı yakacaktı. Tam iyi bir orta saha oyuncu kazandık diye sevinirken bu istikrarsızlığı beni üzdü.

Rantie çok etkili olmadı ama kupa maçına göre daha istekli ve güçlüydü. Onbire onbir oynadığımız bi maçta değerlendirmek lazım. Aydın'ın 90 dakikayı hem de bek olarak çıkarabilmesine sevindim. anlaşılan Ümit Özat onu sürekli 90 dakika oynatacak. Belki sürekli 90 dakika oynarsa maç kondisyonu olumlu yönde gelişir.

Kırmızı kart haklıydı ama Fırat Aydınus ilk yarıda ikili mücadelelerde yanlı davrandı. İkinci yarı Trabzon'un iki sarı kartını pas geçti, biri sonradan kırmızı oluyordu. Mecburen iki maçta Halil İbrahim oynayacak ve muhtemelen formayı bir daha Uğur'a vermeyecek.

Aslında Özat çok şanslı bir hoca. Sezon başından beri çok formsuz olan, ancak geçmiş kariyerinden ötürü vazgeçilemeyen Stancu'nun maç öncesi sakatlanması Özat'ı doğru adam olan Vedat Muriqi'yi oynatmaya zorladı. Ancak Özat, maçın başında santroforsuz başlayarak, sonradan da Rante'yi oyuna alarak bu İlahi yardımı geri çevirdi. Artık bir sonraki maçta bu yanlışından döneceğini sanıyorum.