Son maçlarda defansımız ve Ramazan'ın iyi performansını şans ile bulduğumuz goller ile süsleyince iyi bir çıkış yakaladık.
Ama sadece şansla olmuyor. Beceri ve kafayı kullanmak da önemli. Petroviç'in Jimmy'e yuvarlayamadığı Artun'un Fleminks'i göremediği pozisyonlar gol olsa
şimdi haftaya iyi başlayan, moralli taraftarlar olacaktık. Takım da 5. sırada yer bulacaktı.

Hoca, ikinci yarıya takımın baskı yiyerek başlamasına yine dakikalarca seyirci kaldı ve değişiklik geç geldi.
Artun gibi genç yeteneklerin kazanılması hepimizin istediği bir şey fakat Artun ne fizik mücadele olarak ne de tecrübe olarak birinci lig maçında takıma direkt etki edecek
bir kapasiteye henüz ulaşmadı. Bu maç oyuna girmesini çok da isabetli bulmadım. Artun, gençlerin arasından en çabuk sıyrılan olabilir ama yine de tecrübesiz. Takıma ısındırılması için daha rahat maçların seçilmesi gerek.

Takım oyun içinde düşmüş olabilir ve fizik mcadelesi iyi bir oyuncuya ihtiyaç duyabiliriz ama sadece fizik mücadele değil, teknik ve tecrübe de takımın o an ihtiyacı olan şey.
Tomiç gibi bir oyuncu kenarda dururken ve maç kritikken Artun müdahalesi iyi olmadı.

Ligin ilk yarısında iyi bir golcü eksiği çekiyorduk. Fleminks ile bunu kapattık ama halen orta sahanın ortasında takımı tecrübe ile teknik olarak çekip çevirecek, inceci
bir adama ihtiyacımız var. İkinci yarılarda sıkça baskı yememiz ve farkı açıp maçı kopratmamamız hep bu orta saha kurgucusu eksikliğinden.
Bir de, Jimmy sağ kanatta iyi değil. Sol kanatta veya ortaya yakın oynadığı anlarda daha yararlı oluyor.

Kanatlardan orta gelmeyince de hali hazırda ortadan besleyemediğimiz ve sadece duvar görevi gören Fleminks de iyice etkisiz kalıyor.
Maçları beraber izlediğimiz amcam her hafta "bu sarı oğlana 10 tane orta yap 2'si 3'ü gol olur" deyip duruyor. Orta sahadan ve geriden atılan toplara
duvar olmak dışında Fleminks'e hazrılanan bir pozisyonumuz var mıydı? Yok...
Zec'ten kanat adamı yaratma projesi yoluna girmeye başladı ama Zec'in kaleciyle karşı karşıya kaldığı zamanları özlemedik mi?

İki adet tehlikeli golcümüz var ama biz besleyemiyoruz. Kanatlar ve orta saha ne kadar iyi çalışıyor sorgulanmalı. Ve artık şu ters ayaklı kanat adamı fantezimizden vazgeçmeliyiz.
Golcülerimizi "korkuluk" niyetine almadık değil mi? Adamların biraz gol pozisyonuna girmeye hakları var sanırım!