Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 41

Konu: 2015-16 Süper Lig 22. hafta / Beşiktaş - Gençlerbirliği

Threaded View

  1. #2
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    bu maçta galip geleceğimizi zannetmiyorum ve beklemiyorum da..
    bu maçtan galip gelmeyi beklemek "yok artık delikanlı ibrahim" olur.. delikanlılıkta bir yere kadar.. karşımızdaki tartışmasız bu ligin en hızlı ve en kaliteli futbolunu oynayan bir takım.. yenilmemeye o kadar alışmışlar ki;
    eski ortası delik 10 kuruşlar gibi defansın göbeği delik denecek şekilde çıktıkları başakşehir maçını nasıl çevirdiklerini gördük. onun için delikanlı ibrahim üzülmeze bu maçta açık çek.. nede olsa bu gibi olası kayıp 3 puanlık maçlar için gerekli olana rezerv puanları kazananda kendisi.. bu yüzden açık çeki sonuna kadar hakkediyor..

    ama altın kuralımızı işletmeliyiz: yenemiyorsan yenmeye çalış.. yenebilmek için elinden gelenin tamamını yap..
    galip sayılır bu yolda mağlup.. beşiktaş gibi dengeli ve blok halinde oynayan, çevik bir takımı yenmek için ortaya koyacağın azim ve kararlılık ile, gösterebiliyorsak eğer sahip olduğumuz teknik beceri önümüzdeki maçlara daha güvenle ve kararlılıkla bakmamızı sağlayacaktır. aksine bir yaklaşım "onlar yaptı biz niye yapmayalım" veya "biz kim olsa olsun yeneriz" gibi uçuk fikirlerle farklı beklentilere girmek hayal kırıklığı yaratır. çok zor tesis ettiğimiz moral motivasyonumuzu dibe indirir.. su böreği varken, ne gereği var..

    bu maçta sorun bulunmayan ileri uç oyuncularımızla, geri dörtlü arasındaki bağı yaşlı olmasına rağmen yakalamış orta sahamızda rotasyona gitmeliyiz. beşiktaş bu bölgede çok ama çok kuvvetli ve çok çabuk oyunculara sahip. pas trafiği bile bizim yaşlıların başını döndürmeye, tansiyon problemleri yaşamalarına sebep olabilir..
    irfan can, aydın karabulut ve hakan aslantaş gibi topla katedebilen, topu iyi kullanabilen, yeterince dinamik ve kararlı oyuncularımıza bu maçın ilk 11'inde yer vermeliyiz.. ilerleyen dakikalarda hleb-doğa veya selçuk-doğa değişikliği orta sahadaki direnişimizin sürekliliğini sağlayabilecektir.
    ahmet çalık ve kulusiç bu maçta fazla çıkamayacaklardır çünkü ahmet oğuz ve uğurun karşılarında oynayanlara dikiz.. quresma ve gökhan törenin bu kanatlardan içeri sızabilmeleri muhtemel olduğu için stoper ve liberoluk görevlerine birde bu sızmaları engelleme görevi ekleniyor.. gomezi ve cenk tosunu durdurmakta zorlanacaklarını zannetmiyorum ama bu maçta birde bu sorun çıkıyor işte..
    zaman zaman irfan can ile desteklenen ileri ikilimiz el kabir ve stancunun yakalayabildikleri fırsatları değerlendirecekleri de beklentilerimiz dahilinde. o halde bu maçtaki oyun planımız maç boyunca onlara bu fırsatları yaratabilecek topları aktarmak olacaktır..
    Konu MehmetGUNER tarafından (17-Feb-2016 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •