Prolog:

"ümit özat ağzıyla kuş tutsa gözümdeki değeri değişmeyecek. (ÜÖAKTGDD)"

1. Perde:

- 11 kişilik değil, 20 kişilik bir takım olduğumuzu hatırlamak güzel. alternatifsiz, sabit bir kadronun her hafta çıkıp şapkadan ne çıkaracağını görmek yerine farklı oyuncuların farklı 11'li kombinasyonlarında değişik varyasyonlar görme şansımız oluyor. Bu en güzeli.
- Form tutmuş bir Rantie ve sakatlıktan iştahlı dönmüş bir Stancu ile çok değişik bir hücum zenginliği izleyebiliriz. Kale-defans-hücum hattında belli bir standardı tutturduğumuzu, tutturacağımızı düşünüyorum. Burada 2 kritik oyuncu var. Bizi ya vezir yapacaklar ya rezil. İlki Selçuk. Belli bir standartta oynuyor ve orta sahada varlığı çok önemli. Olası bir sakatlık durumunda 1-2 seviye aşağı düşeriz. Diğeri İrfan. Son maçlarda fena değil ama yine de potansiyelinin çok altında oynuyor. Bir tık yükseltirse vitesi, serdar-rantie-stancu-aydın-muriç hattına da vites yükseltir.
-Orhan özellikle deplasmanlar için daha uygun bir sağ bek olabilir. Baskı yediğimiz dakikalarda stoper özelliklerinin yardımıyla tandeme oldukça yardımcı oldu.

2. Perde

Takım geçtiğimiz haftalara göre sinir-stres kontrolü olarak daha başarılı. Tabi sahada Ahmet Oğuz ve Uğur'un olmayışı da etkilemiş olabilir
Hakem çoğunlukla iyi maç yönetse de, itirazdan verdiği sarı kartlardaki standartsızlığıyla sinir etmedi değil. Özellikle İrfan'ın vücudunu doğru kullanarak kazandığı 3-4 topta çaldığı faullerle bizim Batıkent bebesinin sinirlerini test etti.

Epilog:

Haftaya İBB maçı var. Ankara'da genelde üstünlük kurduğumuz bir takım. Ben ümitsiz değilim maçtan. Oyun aklını yukarıda tutabilirsek keyif veren bir skor almamız mümkün olacaktır.