Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 33

Konu: Vleminckx Kalmalı mı?

Threaded View

  1. #20
    Uzun zamandır foruma yazmıyordum. Yeni foruma bir şeyler yazmak için özellikle bu transferin opsiyonunu bekliyordum.

    Öncelikle Vleminckx kalmalı mı? sorusundan önce; "bir kaç sene planlı bir Gençlerbirliği'nin ilk üçte kalıcı konuma getirilmesi ve Ankara'ya şampiyonluk getirilmesi" projesi hiç yönetimce düşünülmüş müdür ya da hayata geçirilmiş midir, geçirilecek midir? sorularını sormak istiyorum. Bence bambaşka bir konuda bu projeyi de tartışmalıyız. (Şampiyon Gençlerbirliği Projesi)

    Eğer buna benzer bir fikir ile SPORTİF başarı için proje hayata geçiyorsa bence en önemli şartlar sırasıyla; teknik kadro istikrarı, alt yapıya verilecek önem, kadro istikrarı ve bütçe planı (ekonomik başarı), tanıtım planı (halkla ilişkiler) olmalıdır.

    Vleminckx' e dönüp konuyu diğer başlığa bırakırsak, eğer böyle bir proje var ise Björn'ü kaçırmak böyle bir projeyi güçlendirmek için elden kaçırılan çok önemli bir fırsat. Çünkü hem karakteri hemde saha da ki performansı kadro yapısını çok olumlu etkileyeceği apaçık. Ayrıca ilk maçla edindiği fenomenliği ve ülke futbolundaki nam-ı ile olumlu halkla ilişkiler etkisi kaçınılmaz...

    Her şeyden öte sevdik adamı yav lazım bizde taraftarız ya; "futbolu seviyoruz, her yerde güzel futbol aşkımız" ama bu forma bu renklerle olunca çoşuyoruz yav.
    Konu Cagri_Nerkiz tarafından (16-Apr-2013 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •