Alıntı mehmet galip demiş ki... Mesajı göster
armut piş ağzıma düş tarzında burak tipi golü neredeyse yok adamın.
bende 1.5 aydır bu noktaya dikkat çekmek istiyorum.
inanması zor bir şekilde de olsa filemynx gibi bir santrofora sahip olmuşsak onu beslememiz lazım.. adama hiç orta yapmadığımız halde bu kadar gol atabiliyorsa bazı şeyleri hakediyor olmasını engelleyemeyiz.. bunun görülmesi gerekir..
bizim hücum planımız ters ayakla kanatlarda debelen, kendi kendilerini tatmin eden açık oyuncularımızın yerine belkide pivot santroforların en iyisine destek olmak üzerine kurulmalı..
ama bizim takımımız hala fylemincyx alınmamış gibi eski düzende debelenmeye devam ediyor. adam her maçta kolları havada çarpraz koşularla artık gençlerbirliğinde olduğunu göstermeye çalışıyor ama bizimkiler kanatlarda bir imkansızı başarmak için görevlendirilmişler.. apaçık görülüyor, tabii kendileri oturup böyle bir hücum planına karar vermemişlerse....

takıma yeni dahil ettikleri 10-15 milyon avroluk oyuncuların deliler gibi burak'ı besledikleri galatasaray takımı sadece bir örnek.. güncel olması ve sıralamada en üstte yer alması üzerine onları örnek verdim..
yoksa ligimizdeki bütün takımlar birbirinden çok az farklarla ayrılan bir şekilde hücum planlarını santroforlarının üzerine kurmuşlar.. biz ise kanat oyuncularımızdan gol bekliyoruz.. saçma ama gerçek..
üstelik diğerleri sıradan santroforlarla bunu yapıyor, bizim elimizde ise fylemyncx gibi inanılmaz bir yetenek var ama bir orta yok.. buda saçma ama buda gerçek..