[QUOTE=Erdem Ceydilek;5285]ufak ufak notlar:

- uğur, evet saç baş yolduruyor. evet münferit şekilde bireysel serzenişlerimiz oluyor. ama futbolcuya ulaşacak şekilde topluca ıslıklamalar vs. hoş değil. biz bu takımda kimlere tolerans gösterdik. uğur'un ve altyapımızdan yetişen tüm topçularımızın bendeki kredisi büyük. "

Kesinlikle.

Macla ilgili ise; işte khalili. Daha önce Selçuk'un yanına monte edilmesi gereken banko isim khalili derken boşuna söylemedim. Beni yanıltmadı. Ve hatta; orta sahamizin daha direngen olmasi gereken maçlarda irfan yedek kuvvet olarak beklerken irfan'in yerine ilk 11 de baslayarak bize optimal secenekler yaratma şansı sunuyor.

" Sevgili Erdem, İbrahim Hoca'nın başarısı inkar edilemez ama G.Birliği bir teknik direktör takımı görüşüne katılmıyorum. Elimizde hiç olmadığı kadar zengin ve kaliteli bir kadro var. Stancu, Muriç ve Rantie gibi üç sanrtafor, Aydın, Milinkoviç gibi iki sol kanat, Serdar ve Matei gibi iki sol kanat, oyun kurucu İrfan ve Halili, ön libero Selçuk, Landel, hepsi milli deve dişi gibi 3 stoper ve ikişer sağ ve sol bekimiz var. Milli takımlara 9 oyuncu gönderiyoruz. Ben her mevkide her an oyuna girebilecek ve oyunun kaderini değiştirebilecek ikişer adet oyuncumuz olduğu bir dönemi hatırlamıyorum."
Evet buna ben de katiliyorum. Ancak biz kazaniyorsak bu isimlerin kalitelerini sahaya yansitmalarindan daha cok takimca geçiş oyunlarini iyi uygulamamizdan iyi alan daraltmamizdan, hucum bolgesinde ise herkesin ustune duseni yapmasindan ve yetenekleriyle bağlantılı hareketleri yapmasindan kazaniyoruz. Örneğin irfan. Onceden bu kadar takim oyununa yonelik oynamazdi. Bunu yilmaz vural veya mesut bakkal becerebilir mi veya becerebildi mi? Ustelik takimin bu sekilde kollektif oynayarak daha fazla mücadele ederek kazanmasini izlemek daha cok keyif veriyor.

Birileri Landel'e topu ayağına aldığında iki üç kez durtmeden ya da kendi etrafinda donmeden pas hızını arttirmasini soylemeli.

Ve selcuk. Dun gb kariyerinin en kötü maçı idi. Tabii Selçuk'un kendi standartlarindaki kötüsü bile genel kistaalarda iyi kalıyor. Şimdi uzun süredir mahrum oldugumuz yukarilara oynama heyecanını yillar sonra yasamanin başlangıç adımı olması için akhisar maçını kazanmaliyiz.

Ayrıca, volim te ante.