2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var BirinciBirinci 12
Gösterilen sonuçlar: 26 ile 28 ve 28

Konu: 2012 - 13 / Süper Lig 29. Hafta / Sivasspor - Gençlerbirliği

  1. #26
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    ODTÜ
    Mesajlar
    53
    Son birkaç maçla karşılaştırırsak yine beraberliğe abone olduk ama bu sefer farklı olarak pek fazla geri çekilip de rakibi beklemek yerine mücadele ettik. Takımın böyle mücadele ettiği bir maçta Vleminckx olsaydı da orta sahadan beslenebilseydi dedirten bir maç oldu. Bu arada berabere kaldığımız neredeyse tüm maçlarda ilk öne geçen taraf olma istatistiğimizi halen korumaktayız...

  2. #27
    ALKARA Abreg Çelem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Samsun
    Mesajlar
    336
    Alıntı onur_aydogan demiş ki... Mesajı göster
    Maçı Tv'den izlerken Ziya ikinci sarıdan atıldı gibi gördüm ama TFF'nin sitesinde Ziya'nın sadece sarı kart gördüğü yazıyor. Aklım karıştı. Geceleri beşik salladığımdan gözlerim açık uyumaya başladım herhalde.
    Onur, LigTV spiker de dahil tüm kadrosuyla o sarı kartı Ziya'nın gördüğünü zannetti, hatta kırmızı kartın çıkmamasına, kimsenin de ses çıkarmamasına falan bayağı şaşırdı spiker, sonra sarı kartın gösteriliş anını farklı açıdan yavaşlatılmış şekilde izleyince kartı Ziya'nın değil Ertan'ın (ya da Erkan, unuttum) gördüğü anlaşıldı...
    a|c

    Kalpağımı alır giderim...

  3. #28
    Bu beraberlik sayısı 13 oldu ve sıktı artık.Yenemiyorsan yenilme mantığını anlamak mümkün değil.Bizim berabere kaldığımız Elazığ ve Antebi kayseri sırayla yendi ve üstümüzde yer aldı.
    Bu 13 beraberlikten öne geçip berabere kaldığımız maçlar Bjk, Kasımpaşa, Elazığ, Antep,G.saray,Mersin ve Sivas maçları.Yani 7 maçta öne geçmişiz ama sonuç beraberlik olmuş.Hoca Şu sivas maçındaki gibi öne geçtikten sonra mücadeleye devam etseydi eminim çoğundan 3 punla döner ve şimdiki 40 puanın çok üzerinde puanlar alabilirdik.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •