Bu oyunla 3 puan'lar gelecekse, gelmeyiversin. Fuat Hoca'yı ilk tanıdığım günden beri seviyorum, fikirlerine katılıyorum, onaylıyorum. Ama hoca artık bildiğimiz Türk teknik direktör kalıbına girme yolunda hızla ilerliyor... Sadece o maçı kurtarmaya yönelik hamleler, bir gol atıp geriye çekilmeler, taraftarın sevdiği isimleri sahaya sürmeler (Hurşut, Artun) vb. hareketleri çok sık yapmaya başladı.

Hurşut bu takıma artık zarar veriyor. Benim merak ettiğim bu adama kimse "Hurşut, bak evladım. Sen topla çok oynuyorsun, böyle yapma." demiyor mu? Demiyor sanki. Aksine tüm topları Hurşut'a ulaştırmaya çalışıyoruz.... Azofeifa ve Petroviç orta alanı hiç kullanamıyor. Azofeifa sahada dolanıyor, Petroviç ise topu yandakine vermekten öteye geçemiyor. Bu yüzden tüm ataklarımızı sağ ve sol kanattan bindirmelerle yapıyoruz... İşin asıl ilginci, tüm topları şişirerek Vleminckx'e ulaştırmaya çalışmak. Ne oldu bu takımın dikine oyun anlayışına?

Fuat hoca istifa etmesin, Fuat Hoca'yı göndermesinler. Ama birileri hocayı eleştirsin. Yönetimle bazı konularda anlaşmazlıkları var, istediği oyuncuları almıyorlar, etmiyorlar ama hoca da bunlara karşı hiç savaşmıyor. Eğer gerçekten bir şeyler yapmak istiyorsa, savaşmalı.