Gösterilen sonuçlar: 1 ile 20 ve 20

Konu: 2016-17 Süper Lig 2. Hafta / Osmanlıspor - Gençlerbirliği

  1. #1
    ALKARA Abreg Çelem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Samsun
    Mesajlar
    336

    2016-17 Süper Lig 2. Hafta / Osmanlıspor - Gençlerbirliği

    2016-17 Süper Lig 2. Hafta Maçı



    OSMANLISPOR GENÇLERBİRLİĞİ


    28 Ağustos 2016 Pazar, 21:45
    Yenikent Stadı

  2. #2
    ALKARA Erdem Ceydilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Ankara, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    262
    Maçın hakemi Barış Şimşek. Bugüne kadar 20 resmi maçımızı yönetmiş. 6 galibiyet, 5 beraberlik, 9 yenilgi almışız. Toplamda 45 sarı kart, 2 de kırmızı kart göstermiş.

  3. #3
    Bu adamlar bu yıl çok iyiler.
    Bizim gücümüzü gerçek anlamda test edeceğimiz bir maç olacak.
    Heyecan ve umutla bekliyorum.

  4. #4
    Bu renkleri kim seçmişse muhtemelen paralelci fetocu falan
    Adamlar direkt Bizans rengini almışlar.
    Çok tuhaf gerçekten.

    Osmanlıyı yıkıp Cumhuriyeti bu maçta da kuralım.
    Veya başka bie değişle 1-0 olsun bizim olsun
    Aydın atacak o golü hem de

  5. #5
    Ümit Yaşar kardeşime katılıyorum.

    Ayrıca bu maçı alırsak ondan sonraki hafta resmen seyirci patlaması yaşarız.

    Esasen kombine satışında hafif te olsa bir kıpırdanma var.

    C Blok yavaştan kırmızıya boyanıyor.

    Kombine almayan renkdaşlarımıza bir anımsatmak istedim.

    Ayrıca arkadaş çevrelerimizde biraz lobby de yapabiliriz gibime geliyor.

    Her ne ise, en iyisini sizler bilirsiniz kardeşlerim.

  6. #6
    Maçtan sonra gazetelerin manşeti geçen sene olduğu gibi "Osmanlı yıkıldı, Cumhuriyet kazandı." olur.

  7. #7
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    çok hızlı hücum bölgesine intikal ediyorlar ve burada da oldukça becerikliler.. genelde bu tip oynayabilen takımlar bunu maçın belli bölümlerinde icra edebilirler ama bunlar şaşırtıcı bir şekilde bunu sürekli halde yapıyorlar.. dün akşam bu konuda çok iyilerdi mesela.. orta sahadaki n'dia ve omar bitmez tükenmez gibi..
    bizim ise en kuvvetli olduğumuz, en güven duyduğumuz yerimiz geri dörtlümüz. onun dışında sevgili onur aydoğanın dediği gibi kaliteli ve derinlikli bir kadroya sahip değiliz.. hatta geçen seneki kadro kalitemizden çok daha düşük bir kalitede oyuncu stoğumuz var.. maceraya girmeden, irfan'la, stancuyla, orta sahaya kadar çekilip aradan sürpriz oyuncularımızı kaçırarak bişeyler çıkarabilirsek yada ibrahim üzülmezin bu konudaki başka planlarıyla bir takım kazanımlar elde edersek var ya.. sonrasında kimse tutamaz bizi..
    du bakalım noolacak?.

  8. #8
    Osmanlı şişirildikçe şişirildi. top oynamadan maç kazanıyorlar, kendilerini bir şey sanıyorlar. bu balona bir iğne bizden gelir!

  9. #9
    Ibrahim üzülmez bir sürpriz hazırlıyor gibi geliyor bana bu maç için

  10. #10
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Sincan/Fatih
    Mesajlar
    334
    Osmanlı hızlı oynayan bir takım. Oyuncularının bireysel yetenekleri de gayet iyi. Kontralara dikkat etmeliyiz. Ayrıca Diabate ve Rusescu gibi adamlar bu takımda yedekse düşünün gerisini. Ama savunması pek oarlak değil. Özellikle duran toplarda saçmalıyorlar.

    Maç biletleri 11 TL bu arada.

  11. #11
    Ahmet Çalık'tan sonra Ahmet Oğuz ve İrfan Can Kahveci de A milli takım kadrosuna çağırıldı. Fenerbahçe'den sonra en fazla oyuncu veren kulüp biziz. Ahmet Çalık'tan sonra sıranın İrfan ve Ahmet Oğuz'da olduğunu bir yıl önce yazmıştım. Şimdi sıra Halil İbrahim'de.

  12. #12
    Serdar Güller den geçen haftaki performansını arttırmasını bekliyorum. Akçay katı savunma yapacaktır. Frikik ten İrfancan. Kontraataktan Vedat golleri )

  13. #13
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    galibiyetimiz bizi avrupanın bu çok çetin ve çok zorlu liginin lideri yapıyor.. dikkat ettiyseniz..

  14. #14
    Bu takım bize güven veriyor Mehmet'ciğim ama itiraf edeyim rakibimiz de çok zorlu.
    Beraberlik beni üzmez gibime geliyor.

    Geçen yıl malum 3-1 yenilmiştik deplasmanda.

    Haa, yenersek çok iyi olur.

    Alanya maçında seyirci patlaması yaşayabiliriz ( hala kombine almamış olanlara bir daha dokundurayım ).

  15. #15
    ALKARA Erdem Ceydilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Ankara, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    262
    çok şanssız başladığımız maçın tamamında oyunu domine ettik. Rakibin kalecisinin yarattığı fark olmasa ilk yarıda maçı koparmıştık zaten. Topçuların gösterdiği mental direnç önemliydi bence. rakibin tek planı vardı, o da topu mümkün olan en hızlı şekilde bizim kaleye yakın bölgeye göndermek, bu da çoğu zaman kalecinin degajlarıyla oldu, ardından da biz defanstan çıkmaya çalışırken özellikle selçuk ve irfan'a basarak top kazanmak. yani topu ilerde tutalım, fizik gücümüzle ve gençler defansının hatasıyla gol buluruz havasındaydılar maç boyu.

    hücum bölgesinde topa sahip olma ve pas olarak önemli işler yaptık ama stancu'nun hücuma çıkışlarda kanat bölgesine yaklaşması ile gol bölgesinde yetersiz kaldık. ortalar hep rakibe gitti. sadece serdar'ın vurup kalecinin direk dibinden vurduğu bir pozisyonda etkili olabildik bu şekilde.

    hakem çok kötüydü. oynatmadığı avantajlar, soğuttuğu oyun dakikaları, osmanlı yedek kulübesini ve özellikle ender yurtgüven'e karşı yumuşak kalması, ve elbette maç sonundaki skandal karar. atağımız olgunlaşmışken, yerde yatan osmanlı oyuncusu için, ki başa darbe falan yoktu, oyunu durdurması...

    1 puan güzel mi? 3 puanı alabileceğimizi gördükten sonra yeterli değil tabi. ama rakibin kenardan soktuğu fizik gücü yüksek oyuncularla beraber son bölümdeki baskısını görünce de sevinmiyor değilim. mağlubiyet durumunda o dönüş yolu çok zor olurdu çünkü.

  16. #16
    ALKARA Erdem Ceydilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Ankara, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    262
    ha bu arada, gençlerbirliği tribünlerinin 90 küsür yıllık geleneğine sevdalı, ama şu ama bu sebeple küskün olup da, ya da protesto edip de maça gelmeyen tüm taraftarlarımızın tribünlere gelmesi gerekiyor. yoksa yıllar sonra o tribüne girdiğinizde o gelenekten eser kalmadığını görebilirsiniz.

  17. #17
    tv başında ilk yarıyı tamamen, ikinci yarıyı ise kesik kesik izledim. ilk yarı oynadığımız oyunu çok beğendim. maçın ilk düdüğüyle beraber baskılı, tempolu, ne yaptığını bilen bir takım vardı sahada... ancak iki bireysel oyuncu hatası, iki hakem hatası yüzünden bir anda 2-0 geriye düşüp, kalemizde çok ciddi bir de pozisyon yaşadık ve bir de penaltımız verilmedi. İbrahim üzülmez geçen hafta antep maçı sonrasında, ikinci bölgede kaybettiğimiz toplara dikkat çekip, "aynı hataları Osmanlı maçında yaparsak, sorun yaşarız" demişti. Bir hastalığımız var ama neyse ki hocanın bundan haberi var. tam da dediği gibi bir hata yapıp golü yedik, yine aynı bölgede topu takip etmememiz yüzünden iki oldu. bu gollerde gördük ki, Osmanlı belediyespor, cebimizden çaldığı paraları ön alanda çok becerikli adamlara harcamış. O dakikalara kadar bir mücadele koymayan belediye futbolcuları, bu pozisyonları hataları affetmeden gol yaptılar.

    2-0 geriye düşmek takımı oyundan düşürür diye düşündüm ama yine geçen hafta deli İbrahim'in dediği "yenebiliriz yenilebiliriz ama asla teslim olmayacağız" felsefesinin takım oyuncuları tarafından sahiplenildiğini gördük. iki farklı geride olmalarına rağmen, skoru düşünmeden, varlarını yoklarını ortaya koymayı tercih ettiler. tempoyu arttırdılar, Osmanlı Belediyespor'un cebimizden çaldığı paralarla kurduğu takımı adeta ezdiler. bizim çocukların gayretiyle çok heyecanlı bir güzel bir maç oldu ve sonra goller geldi, maç 2-0ken bile en azından 2-2 olacağı belliydi. bunu takım herkese hissettirdi.

    irfancan müthiş bir yetenek ama topa hala bir tık az dokunması gerekiyor. özellikle bizim yarı sahada.

    Ahmet oğuz çok iyi yolda ama o ilk golde adamı nasıl takip etmez hayret. belki 20 tane orta yaptı, bir tanesi etkili bölgeye gitmedi. bunlar üzerinde çalışmazsa, şu ulaştığı noktada kalır. halbuki potansiyeli çok daha büyük.

    Ayrıca Selçuk gerçekten büyük futbolcu. dün sahanın en fazla koşanı, maç boyu kritik müdahaleleri ve kazandığı toplarla baskı kurmamızı sağlayan futbolcuların başındaydı.

    Karcemarskas kalede olmasaydı melih gökçek ve cebimizden çalan Osmanlı belediyespor için unutulmaz bir gece olacaktı. yatıp kalkıp dua etsinler.

  18. #18

    Cool

    Stancu Gol sevinci:


  19. #19
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Sincan/Fatih
    Mesajlar
    334
    Eline, emeğine sağlık Ümit Abiciğim. Yalnız devamını da bekleriz.

  20. #20
    Maçla ilgili detaylara girmeyeceğim. Elimizde müthiş bir hoca ve çok kaliteli kadro var. Bunun farkına önce taraftarımız, sonra yönetim ve oyuncularımız varabilirse rüya gibi bir sezon yaşarız. Rüya gibi sözünü de açayım da gene "deli bu adam" deyin bana. Şu ligde birincisi takım oyunu oynayan, ikincisi kaliteli kadroya sahip 4 takım var. İlk dörtte bunlar yer alır sıralamayı şans faktörü ve hakemler belirler. Bu takımlar, G.Birliği, Beşiktaş, Başakşehir ve Osmanlı.

    Elimizdeki yerli oyuncular ayarında yabancı oyuncuları transfer etmeye kalksak 10 yıllık bütçemiz yetmez. Ama nasıl olduysa hepsi bir araya gelmiş işte. Ahmet Çalık, Ahmet Oğuz, İrfan, Selçuk, Serdar Gürler, Aydın Karabulut, Vedat Muriç hepsi yıldız oyuncular. Daha da önemlisi takım için oynuyorlar ve takım oyunu oynuyorlar. Altyapımızdan en fazla oyuncuyu A milli takıma vermemiz tesadüf değil. Artık bu kadronun potansiyelinin farkına varalım ve bunu onlara fark ettirelim.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •