dün akşam tv'lerde başkanında istifa ettiğini okuyunca "bizden bu kadar nefret etmesinin sebebi olmalı" diye düşünüyordum. neyseki sabah istifa etmek istediğini ama çok sevdiği kulübün(!)den gelen baskılar neticesinde ayrılmaktan vazgeçtiğini söylemiş..
çünkü şu ortamda yapabileceği en büyük kötülük bırakıp gitmek olabilirdi.. yaklaşık on yıldır artık bırakıp gitmesinin kulübümüzün geleceği açısından çok olumlu olacağını yazar dururduk ama böyle değil.. kimsenin görmediği veya görmek istemediği ama bağıra bağıra gelen kaosun tamda göbeğindeyiz şimdi ve ne yazıktırki; kendi projeleriyle, kabul edilebilir yol haritaları ve uygulayabilecekleri kaynaklarıyla ortaya çıkmış kulüp yönetimi taliplileri yok.. hemde şampiyonluğa susamış, bunu gerçekleştirecek yapılanmaya sahip, diğerlerinin boğuşmak zorunda kaldığı bütün sorunları halletmiş bir başkent temsilcisinin taliplisi olmayışı anlaşılaşılabilir değil.. birde bu ortamda terkedilip bilinmeze atılmak, en kötü kararları almaktan daha kötü olabilirdi..

geçtiğimiz forumlarda uzun uzun bahsettiğimiz için yeniden başa dönmeye lüzum görmüyorum.. bu noktaya geleceğimiz gün gibi ortadaydı ve bu tartışmaların artık taraftarlar arasında çoktan yapılması gerektiğini söylediğimi hatırlatayım sadece..
her zaman elit ve çağdaş taraftarlık anlayışıyla övünen gençlerbirliği taraftarlarının arasından; cavcav yaşlı, cem onuk şişman gibi eleştirilerden sıyrılıp, alternatif kulüp yönetimlerine giden yolların mevcut ve hala açık olduğunu gören ve bu yoldan kulüp yönetimine giden alternatif taliplileri desteklemeye ve teşvik etmeye çağırıyorum..

sorun cavcavın kendisi değil, alternatifinin olmayışıdır..
bu güne kadar tek tek ele aldık ve işaret ettik, dinlenilmedi.. artık kulak arkası edilmesin lütfen.. çünkü cavcav gördü biz hala görmedik: kulübümüz tarihi bir dönemecin tam ortasında ve çıkış yolunu kimse gerçekten bilmiyor..
33 yıldır başkanlığını yaptığı kulübümüze birazcık olsun sevgisi varsa tez elden kulübü seçimli genel kurula götürecek olağanüstü kongre kararı alır ve demokratik, şeffaf bir seçim sürecinde isterse kendide engin bilgi birikimi ve tecrübesiyle yerini alır..