Alıntı onur_aydogan demiş ki... Mesajı göster
Vleminckx büyük ihtimal Erciyes'e gider. Menajerine ayın 15'ine kadar süre verilmişti. Tercihi Fuat Hoca'nın çalıştıracağı takımda oynamak. Kulübün de yapacağı fazla birşey yok. Bundan sonra bizde kalırsa büyük sürpriz olur.
Süreç içerisinde giderek zor bir transfere dönüştüğü açık, ancak zaten iyi yönetimler bu tip transferleri bitirebildikleri için iyi olurlar. Yapılacak birşey her zaman vardır, Bjorn profesyonel bir futbolcu Fuat Çapa da babasının oğlu değil... Yönetimin teklifini iyileştirip, Bjorn ve menejerini de adam gibi karşısına alıp ciddi bir görüşme yapması lazım..

Aslında yapılması gereken önce Bjorn'un transferini bitirip, hocayı daha sonra göndermekti. Ancak o tren kaçtı..

Bizimkiler bu işi yapmanın gerektirdiği fedakarlıkları yaparlar mı ve/veya beceriyi gösterirler mi, bence de gösteremezler.. Gösteremezlerse de bizim ligde "idareten" duran bir takım olduğumuz milyonuncu defa tescillenmiş olur..

Bjorn ise giderse hata yapar. Zira Çapa'nın Erciyes'den 3 ay sonra gönderilmesi ve Bjorn'un de parasını UEFA aracılığıyla istemek zorunda kalması ihtimali çok yüksek.. Ama işte bunları oyuncuya anlatmak lazım.