Zec ve Jimmy haricindeki tüm oyuncularımız çok iyi oynadılar. Top Eskişehirspor'da kalmış görünse de hiç zorlanmadan rahat bir galibiyet aldık. Maça çok hızlı başlayıp daha 7. dakikada öne geçtik. Golden önce de 2 çok net pozisyonumuz var. Süper ligde maçlar zorlu oluyor ve bu kadar rahat maç kazanılmıyor. Futbol olarak Metin Hoca zamanında da iyiydik. Santraforumuzun terapiye ihtiyacı vardı. Santrafor mental olarak kendini toparlayınca galibiyetler gelmeye başladı.

Savunmada neredeyse hiç hata yapmadık. Rakibe net pozisyon vermeden maçı tamamladık. Sedat'ın ve son haftalarda kötü oynayan Uğur'un iyi performansları beni hem şaşırttı, hem sevindirdi. Maçın adamları bence iki müthiş gol atan Stancu, Serkan ve Gosso'ydu. Gosso ikinci golün pasını vermekle kalmadı, hem savunmada rakibe nefes aldırmadı, hem de ileride top tutarak takımı rahatlattı. Sarı kart gördükten sonra yapmış olduğu gereksiz itiraz ve rakibe taban girmesi gözden kaçmadı. Hakem iyi niyetli olmasa takımı 10 kişi bırakacaktı.

Seyircimizin maça ilgisi ve takıma olan yürekten desteği de alkışı hak etti. Şifo Mehmet aşısı tuttu galiba. Düzgün adam, dilerim başarısı daim olur.