2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var BirinciBirinci 12
Gösterilen sonuçlar: 26 ile 32 ve 32

Konu: 2012 - 13 / Süper Lig 31. Hafta / Trabzonspor - Gençlerbirliği

  1. #26
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Angara'nın göbüğü
    Mesajlar
    177
    Onur'un bıraktığı yerden devam edecek olursak; hakem gerçekten kötüydü. Örneğin topa müdahale ettiği halde Azonun başlattığı atağı kesti ve itirazdan Azo'ya da sarı gösterdi. Her kafa topunda Sarı bebe'ye faul yapan Giray'a lütfen sarı gösterirkene, daha ilk kafa topu mücadelesinde sırf rakip aaah deyip kendini yere attı diye Sarı Bebe'ye hemen sarı kart.
    Bunun gibi daha neler neler.
    Hocanın, iki sezondur sağ bek oynattığı Cem Can'ı ortaya çekmesi çok gereksiz bir tercihti. Kerim'i gol yemeden önce oyundan almalıydı. Hurşut 65 dakika kendisinden isabetli orta yapması beklendiği için oyunda tutuldu ama nafile. Onur'un köşeden çıkardı şutu da olmasa ilk kez izleyenlerin" bu kim yaa? " diyeceği bir oyun çıkardı.
    Ermin için de Sarı bebeye kafayla verdiği pas dışında oyuna katkı vermeden maçı tamamladı diyebiliriz.
    Jimy oyuna girdikten sonra Ermin Lekiç değişikliği de olabilirdi.
    Onur iyi kaleci.

  2. #27
    Cem Can tercihi sanırım biraz da çaresizlikten oldu gibi... Fuat Hoca, Cem Can'ı her zaman yararlanabileceği bir alternatif orta saha elemanı gibi gördüğü için, çeşitli sebeplerle orta sahada sıkıntı yaşanınca Kerim'i sağbeke, Cem Can'ı da orta sahaya çekti. Hurşut'un bir türlü kendini toparlayamamış olması ve Jimmy'nin de geçen maçta yaşattığı sıkıntı, kısıtlı kadromuzu zorladı. Sonuç olarak 7 haftadan beri süren yenilmezlik serisine son vermiş olduk. Bundan sonra ikisi kendi sahamızda üç prestij maçımız var. Bu maçlardan en iyi sonuçları alırız inşallah.

  3. #28
    Alıntı Ozan_Güler demiş ki... Mesajı göster
    Beer Bus' ın adı değişmiş diyorlar.
    Evet gardaşım ya! Bu akşam gidince şoke oldum.

  4. #29
    Dünkü maçta bir kez daha gördük ki, Gençlerbirliği kendi kaderini belirleyen bir takım. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular grubundan herhangi birinin istemesi veya istememesi
    takımın oynayacağı oyunu belirliyor.
    Dün teknik heyetin handikaplı 11 çıkartması ve futbolcuların da geçen fb maçına göre daha bir rahat davranması, oynadığı oyunda hiç iş olmayan ts karşısında yenilgiyi getirdi.
    Hurşut, defansif özellikleri olmayan bir oyuncu. Çok formda olduğu zamanlar sürüklediği ataklarla rakibin sol tarafını felç ediyor ve takıma katkı sağlıyor fakat
    hem formsuz olması hem de yanında Kerim gibi daha takıma ısınmamış yine ofansif özelliği olan bir adamla oynaması takımı epey süre 10 kişi gibi oynattı ve atağa çıkıp istediğimiz oyunu kuramadık. Geçen maç tribünde birisi söylüyordu, "Hurşut olmadığı için haftalardır takım böyle etkili ve dirençli oynuyor" diye. Çok ilginç bir durum...

    Daha sonra gerekli değişikliklerle takım toparlansa da gerek gol pozisyonlarında geçen haftalardaki gibi şanslı olmayışımız gerekse de takımın çok istekli ve etkili olamaması yüzünden 2-0'a maçı bağladık. :-(
    Ben oyuncu olarak Özgür İleri'yi en çok beğendim. Özgür bir pozisyonun içindeyse rahatlıyoruz saırım hepimiz. Seneler önce Risp'in yaptığı "mucizeci" oyunu şimdi o yapıyor. Uzun bacakları ile "çin yemeği" yiyen bir çinlinin çubukları kullanarak yemeği ustalıkla aldığı gibi her pozisyonda rakibe faul yapmadan topu çekip alıveriyor. Biraz daha top kullandığı anda ülkenin en iyi ön liberolarının başında gelecek. Müthiş bir çıkış yakaladı.
    Fleminks'in ise 45. dk'da yaptığı vole gol olsaydı haftanın golü olabilirdi ama şanssızdık.

    Geçtiğimiz maçlarda ise Petroviç için "takımın en zayıf halkası" diyorduk ama gösterişsiz de olsa oynadığı oyun, önemli bir eksiklik yarattı mevkisini boşaltması. Doğa Kaya
    ile doldurabilir miydik bilmiyorum ama Doğa da şimdiye kadar çıktığı maçlarda hiç göz doldurmadı. Orta sahaya transfer düşünülecektir herhal yeni sezonda.
    Önümüzdeki maçlardan bari 2'sini alsak da biraz şen bitirsek ligi. Züğürt tesellisi

  5. #30
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    konya
    Mesajlar
    167
    hayatımda ilk kez gençlerbirliği maçı varken başka maç izledim.

    sivas-ibb maçını satın aldım digiweb den, digitürkte gençlerbirliği paketim olmasına rağmen.

    çok da heyecanlı ve güzel maçtı. vlemix ile anlaşamayacaksak eneramoyu almak lazım...oynadımmı herşeyi yapar bu adam.

    bizim maçla alakalı özette izlemedim. skora göre yorumcu olmak da istemiyorum. petroviç süper ligde oynar ama yenilgiyi onun yokluğuna bağlıyorsak vah bize vahlar bize...olay bitmiş.

  6. #31
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    maçtan önce çok ilginçtir, digiturkte maçla ilgili yorumlar yapılırken aşağıda geçen kadrolarda takımımız 4-4-2 düzeninde yazıldı.
    tabi bizim ne oynayacağımızı digiturk yetkilileri bilemez ama ortalama akıllı bir sporseverin aklına ilk önce bu geliyor..
    sıkı durun; orta saha dörtlüsünün sol kanadında hurşut'u, sağ kanadında da kerim zengin'i ileri iikilide de vlemincx vr zec'i yazdılar. bende dedim tamam kerim zengin arakasındaki cemcan'la bişeyler yapabilir ama esas sol taraftan hurşut ve tosiç ile bu işi bitiririz..
    çünkü son yılların en kötü trabzonsporu ve buda yetmezmiş gibi ligde kalmayı garantilemiş tüm dikkatini kupaya vermiş bir takım vardı karşımızda..

    maç başlamadan fuat hoca "ilerideki üçlümüzle" falan gibi bir laf etti.. dedim aha..
    sahaya çıkan kadroya baktım, orta sahanın ortasında cemcan.. dedim oha..
    yine hurşut'u sağaçıkta, zec gibi yetenekli bir santroforuda solaçıkta görünce.. dedim daha..
    daha yok mu hoca?. dedim.. orta düzeyde bir spikerin bile doğru tertiplediği bu takımı baltalaycak başka numaran yokmu daha...

  7. #32
    Alıntı MehmetGUNER demiş ki... Mesajı göster
    maç başlamadan fuat hoca "ilerideki üçlümüzle" falan gibi bir laf etti.. dedim aha..
    sahaya çıkan kadroya baktım, orta sahanın ortasında cemcan.. dedim oha..
    yine hurşut'u sağaçıkta, zec gibi yetenekli bir santroforuda solaçıkta görünce.. dedim daha..
    daha yok mu hoca?. dedim.. orta düzeyde bir spikerin bile doğru tertiplediği bu takımı baltalaycak başka numaran yokmu daha...
    Mehmet Abi döktürmüşsün yine. Ağlanacak halimize güldürdün beni. Ama durum senin yazdığın kadar da vahim değil bence. Az bi gayretle doğru onbiri bulacağız. Ligtv'nin vermiş olduğu dizilişi ben de fark ettim ve şapka çıkarttım.

    Bir spor programında tüm yorumcular ağız birliği etmişcesine "Vleminckx ya da Eneramo'yu Trabzon almalı" dediler. Sevgili Mehmet Galip de aynı şeyi G.Birliği için yazmış. Aklın yolu bir sonuçta. Bu arada bizi yıkan Petroviç'in yokluğu değil, Cem Can'ın orta sahanın ortasında, savunma yapamayan Hurşut ve Kerim'in birlikte sağ kanattaki varlığıydı.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •