valla kendime görev edindim. facebookta orada burada hakkımızda yazıp saçmalayanlara buradan cevap yazacağım.

kendileri bir marka olan bir taraftar grubunun facebook sayfasında denmiş ki: "Adını Sadece Bir Yerel Basının Bildiği Aslında Öyle Bir Taraftar Grubunun Ortalıkta Olmadığı "

arkadaşım önce google'ı açıyoruz. sonra alkaralar yazıp aratıyoruz. en üstte gençlerbirliği'nin fikstürü çıkıyor otomatik olarak. en sağda da kulüp bilgileri. yani alkaralar=gençlerbirliği

sonra sizin grup adınızı yazıp aratıyoruz. en tepede haftasonu gençlerin ve sevimli köpeklerin takıldığı güzide parkımız çıkıyor. sonra ankara kültürünün önemli parçası abilerimiz. 20 sayfa gittim, hala gençlerbirliği ile ilgili bir şey göremedim.

şimdi de ekşisözlüğe giriyoruz. alkaralar diye aratıyoruz. 4 sayfa yazı çıkıyor. ilki 2003'ten. muhtemelen sen, o yazıyı yazan arkadaşım, 5-6 yaşlarındaydın o zamanlarda.
yine bu marka taraftar grubunun adını yazıp aratıyoruz. samsun'un tekkeköy ilçesine bağlı bir köy olduğunu görüyoruz. gençlerbirliği namına bir şey yok.

yapmayın, etmeyin kısacası. şunun şurasında bir avucuz zaten. birbirimizi böyle kandırmaya çalışmayalım. alkaralar pankartı hiç yoksa 50 tane deplasmanda tellere asılmıştır.