sevgili ahmet ay çok güzel özetlemiş. o hesapları bende baştan beri yapıyordum ama sonradan bıraktım. etrafta bu kadar dangalak varken bizim yeniden kabus görmemiz imkansız.. hele birde kalan 7 haftada bir yada iki puan alırsak matematiksel olarak da rahatlığımızı garantileyeceğiz. ki; artık eleği çiviye asıp önümüzdeki sezonlara bakalım. rahat olalım..
insanın aklı mafsalı almıyor yahu, bumu avrupanın en çetin ligi diye bize sunulan.. ligin tepesine bir bakın: ay ben omıycam sen ol şampiyon.. al sana altın tepsi.. falan filan.. ligin dibi ondan çokmu değişik sanki; sivasspor bu kadrosuyla, hemde mesut bakkalla gol yememeyi, maçı gol yemeden bitirmeyi yeni başardı.. diğerleride "hayır ben düşeceğim" "vallaa kimseye bırakmam" "önce ben geldim" modunda futbol oynuyorlar..
rahat olun.. rahat..

onun dışında:
orta sahadan destek bulamayınca forvetimizin deli danalar gibi amaçsız ve bilinçsizce sağa sola saldıracağını tekrar tekrar açmaya gerek yok. sağaçığımız el kabirin ve solaçığımız -görmek istediğimiz- irfan canın besleyemediği stancunun en fazla bir hafta yaşayacağını belgesellerde bile göreceğiz neredeyse.. pek yakında.. böyle giderse..
hocamız pek sıcak bakmıyor ama baksa bile; idealimiz olan djlalma-selçuk(doğa)-aydın şeklindeki orta sahamızdan da bunları beklemek biraz insafsızlık olur..
sonuçta tek atımlık barutumuz vardı inanılmaz şekilde hemde düşerken çok isabetli attık.. İbrahim ustanın sayesinde tabiki..

yine sezon başında söylediklerimize dönüyoruz. yani koskoca bir sezonu yine fütursuzca ve beceriksizce harcadık.. yine başladığımız yerdeyiz..
bu kadroya en az 6, yedekleriyle birlikte 9 süper yetenekli oyuncu takviyesiyle, ibrahim üzülmezin liderliğinde önümüzdeki sezonlarda bişeyler çıkarabiliriz..
cavcav yaparmı böyle bişey?. yapmaz.. niye söyledik o zaman bunları?. başka yolu yok da ondan..
napcaz şimdi?. kaç senedir ne anlatıyoruz burda?.