Artık sezon başladı siteyi canlandırma zamanı geldi. G.Antep takımının son durumunu bilmiyorum. Bizim takım lige hazır olduğunu TYSD maçlarında gösterdi. Geçen sezon takımın yükünü çeken oyunculardan sadece Djalma takımdan ayrıldı. Yerine oynayabilecek Serdar Gürler'in formasının hakkını vereceğini düşünüyorum.

Sol açığa alınan siyahi oyuncu faydalı olacak gibi. Top ayağına yakışıyor ve adam eksilme özelliği var. Santrafor bölgesinde Vedat uzun zamandır eksikliğini hissettiğimiz pivot santrafor özelliğinin yanı sıra top sürme ve adam geçme özellikleri ile yılın transferi olmaya aday. TSYD maçlarında İrfan'daki olumlu gelişme de dikkatlerden kaçmadı. Selçuk aynı Selçuk, savunma taş gibi.

Yedek kalecimiz hakkında olumsuz görüşler okudum ama birkaç hafta içinde Hopf'u keserse şaşırmayın. Orta sahaya alınan oyuncuların isimlerini ezberleyemedim ama TSYD ilk maçta oynayan oyuncu bence ilk onbire girecek ve faydalı olacak kapasitede.

Özetle geçen sezonki kadromuzdan daha zengin bir kadromuz olduğunu düşünüyorum. G.Antep maçını güzel bir futbol ve bol gol ile kazanacağımızı tahmin ediyorum. İrfan ve Muriç maçın yıldızı olmaya aday futbolcularımız.

İbrahim Üzülmez polemiği artık kabak tadı vermeye başladı. Geçen sezon yakaladığı başarı nedeniyle bu sezon başarısız olsa bile hocanın en az bir sezon daha takımda kalması ve piyasanın üzerinde ücret alması gerektiğini düşünüyorum. Başkanın hocayı medya önünde eleştirmesi etik değil. İbrahim Üzülmez de kulübün maddi olanaklarını zorlamayı bırakmalı. Bu şartlarda görev yapmayı kabul ediyorsa artık işine odaklanmalı.