3. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var BirinciBirinci 123
Gösterilen sonuçlar: 51 ile 69 ve 69

Konu: 2013 - 14 / Süper Lig 2. hafta / Gençlerbirliği-Akhisar Belediyespor

  1. #51
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    29 Jul 2013
    Bulunduğu yer
    ANKARA
    Mesajlar
    14
    Bu maç takım gerçekten çok iyi top oynadı. Skor 3 oldu ama biraz daha topu ayakta az tutmayı başara bilseydik daha seri paslar yapabilsek 5-6 olması kaçınılmazdı. Özellikle Jimmy sağ kanattan boş koşuları çok iyi yaptı Zec yine öyle ve Gosso orta sahanın kilit ismi resmen çok iyi işler yaptı.

    Ayrıca tribün açısından ilk maçımdı ve eksikliğini hissettiğim tek şey davul oldu. Aslında bütün gruplar maratonda bir arada durmalı özellikle bir tezahürat yapılacağı sırada çoğunluğun katılımı sağlanmalı yoksa bir anlamı olmuyor.

  2. #52
    Serdal Eşgin
    Ziyaretçi
    İnanırmı bilmem ama son gün gb nin bu maçı farklı en az 3 gol atarak kazanacağını düşünmüştüm.Şimdi deplasmanda karabük maçı var ve malesef mağlubiyet bekliyorum.çünkü gb dengeleri halen kuramamış bir takım.stancu çok eksiği var.özetlerden gördüğüm kadarıyla ermin zec vb halen istenilen düzeyde akıcı bir top oynayamıyorlar.hata yapmayan yada çok az hata yapan topçular lazım bu takıma.O nedenle karabük maçı mağlubiyet çok normal bir sonuç olr.gb nin galibiyeti süper olur.umarım ben yanılırım.karabük maçı bu nedenle çok önemli ya tamam yada devam maçı benim için.galibiyet gelirse ilk beş bana göre garanti diyebilirim.hadi hayırlısı.

  3. #53
    Alıntı efesavas demiş ki... Mesajı göster
    Tribün Tek kelime ile olağanüstü. Kalabalık, coşku umut verici. Tribünde edilecek tezahürata dahi tehdit, baskı ve zulümle biçim vereceğini sananlara verilen cevap ise paha biçilemez.. Necdet ve Ozan abi ile maç izlemek ise anlatılmaz, yaşanır... C blok arka sıralardaki cemaatin hızla büyüme nedeni geç de olsa dank etti..
    Biz de seninle ve diğer arkadaşlarla çok keyifli bir maç izledik Efe. Takım iyi oynadıkça ve goller geldikçe neşemiz de keyfimiz de arttı. Ses falan kalmadı.

    Geçen sezonun ardından geçen uzun zaman sonra ligin kendi sahamızdaki ilk maçında arkadaşlarla görüşmek, sohbet etmek, birlikte tezahürat yapmak, maçın ve galibiyetin keyfini yaşamak gerçekten paha biçilmez bir güzellik...

  4. #54
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    konya
    Mesajlar
    167
    @memedim
    bi dur da galibiyetin keyfini yasayalim yaw

    Stancu konusunda hakli olabilirsin ama gecen hafta zec siz stancu zevksiz stancuydu...

    mevcut yerinde bile 1 gol 1 asist ve 1 tane de % 100 pozisyon uretti.

    zamanla daha oturacak gibi taslar.

    Hicbirimiz galibiyet sarhosu degiliz aslinda. Biz yanal sonrasi ilk defa futbol izlemis olmanin şokunu atamadik galiba.

  5. #55
    Skor da futbol da güzeldi. Seyirci daha da güzeldi. Metin hoca eleştrileri dikkate almış oyuncu seçimini ve dizilişini mantıklı şekilde yapmıştı. Akhisar kötüydü. Bizim daha iyi görünmemizin nedeni bu da olabilir. Umarım Karabük maçında hoca yine mantıklı karar verir.

  6. #56
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Ankara Yenimahalle
    Mesajlar
    62
    Oktay'ın da geçen yılın kadrosunda olmadığı düşünülürse, Akhisar maçının ilk 11'inde 6 yeni futbolcu vardı. Yani Ramazan'ı hariç tuttuğumuzda %60'ı yeni bir takımımız vardı. Kadroyu gördüğümde açıkçası çok ürkmüştüm. Orta sahanın ise %100'ü yeni idi ama asıl farkı yaratan da orası oldu.
    Göze hoş gelen bir futbol, bol gol pozisyonu ve gol kuşkusuz bu kadroyu haklı kılıyor. Sonradan girenler de dahil, açıkça aksayan oyuncumuz olmadı. Umarım devamı gelir.
    Maçtan aklımda kalan bir kaç not:
    Bir ara ne güzel top çevirdi takım ve üst üste 10-12 pas yaptı. İleriye dikine oynamaya hazır bir orta saha olduğunda, ayrıca Zec de kanatta değil kaleye yakın olduğunda, çok sık olmamak kaydıyla bu top çevirmeler her zaman rakip kalede tehlikeyle sonuçlanabilir.
    Kaleye yakın duran toplarda yalnızca Jimmy ve Nizamettin'in topun başına gitmesi bu pozisyonların önceden çalışıldığını gösteriyor. Ki, bu pozisyonların birinden gol geldi, birinden de çok güzel bir vuruş ve kurtarış.
    Tomiç sanırım yedek kalmaktan hoşlanmadı. Yakaladığı pozisyonda öylesine, rastgele vuruşu ve maç bittiğinde doğrudan soyunma odasına gidişi saki bunu anlatıyordu. Umarım kaçırdığı golün üzüntüsü nedeniyle maç sonucu sevincine katılmamıştır.
    Gosso defansa dönük oynuyor sanıyorduk ama, son golde en uca o gitmişti. Gerçi maçın sonuydu ama yine de not edilmesi lazım.
    Özgür oyuna girdikten sonra Tosic'in bir iki defa yerini ona bırakıp soldan bindirme yapması hoş oldu.
    Temennim odur ki, Jimmy, maratonu heyecanlandırma anlamında sevgili Hurşut'un yerini alacak.
    Akhisar kalecisi Oğuz aleyhine tezahürat nasıl/niye başladı bilmiyorum ama bizim tribünümüze pek yakışmadığını düşünüyorum. O kadar uzatılmayabilirdi.
    Karabük'de görüşmek dileğiyle.

  7. #57
    fuat çapa için "iyi niyetli ama iyi hoca değil" demiştim. kızdılar... geçen sene tribünde az mı tebessüm ettirdi; yaptığı ve yapamadığı hamlelerle

    metin diyadin iyi hoca ama takımda da epey taş değişti. eksikler sonraki haftalarda daha net belli olur. bu hafta yurtdışındaydım. maçın sadece gollerini izleyebildim bugün. goller çok şıktı. ofans çok güçlü görünüyordu özetlerde. neyse... maçı izlemeden çok bile yazdım asında

  8. #58
    Öncelikle maçı Tribünden değil TV den seyrettiğimi yazayım zira yapacağım eleştirilere katılmayanlar olacaktır bunları TV nin verdiği imkanlar dahilinde yazıyorum.

    Takımın ileriye dönük oyun anlayışında olması ve baskılı savunma yapması elbette senelerdir beklediğimiz bir oyundu üstüne 3 gol atarak kazanmamız da bize ayrıca ümit verdi, ataklarımız da 4-5 oyuncuyu ileriye koşar görmek gerçekten çok güzeldi. Takım 4-4-1-1, 4-4-2 sistemine yakın bir sistemle oynadı ama zaman zaman 4-3-3 e de döndü fakat sanki en uygnu 4-4-2 ve türevleri olacak gibi ama bu sistem içinde bir sol açık ihtiyacı var, TSYD sonrası yapılan yorumlarda Uğur için savunma soluna monte edilmesi halinde Tosic'in bu sol açıktaki gediği kapıyabileceği yazılmıştı, ben ise bunun tam tersini Uğur'un hücum anlamında solda faydalı olabileceğini düşünüyorum.

    Hoca'nın Sedat ve Doğa'dan vazgeçmesi çok isabetli idi, Ahmet-Ante ikilisi en uygun savunma ikilisi, solda ve sağda da sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum, orta alanda Gosso'nun çok top ezdiği oldu bu maç fakat takım tempo bulunca o da uyum sağlıyor ve oyunu hızlanıyor, Nizamettin ikinci yarı fiziği düşmez ise orta alanda iki yönlü oyuncu beklentimizi karşılayabilir.

    Oktay maçta çok görünmedi, TV den izlediğim için de topsuz alanda yaptıklarını göremediğim için çok eleştirmek istemiyorum ama orta saha oyuncusu olarak biraz bu tempo içinde daha fazla görünmeliydi sanırım.

    Jimmy geçen sene de hem maç içinde hem de maçtan aça farklılıklar gösterdi, bu maçta da her ne kadar ilk yarı iyi oynasa da ikinci yarı ortada yoktu. Attığı golün vuruşu düzgün olmakla beraber aslen kaleci Oğuz'un hatasıydı, o da zaten bu goldeki hatasını Nizamettin'in vuruşunu çataldan kurtarak giderdi. Jimmy için Fener söylentileri var, gerçekleşmesi tek dileğim.

    Zec ve Stancu çok istekliydiler ve birbirleri ile iyi anlaşıyorlar izlenimi verdiler bana, Zec bence ligimizin en teknik oyuncularından ve iki yıldır kesinlikle yeteneğinin altında oynuyor, bu yıl kendini bulması durumunda erken davranılmalı ve sözleşmesi yenilenmeli yoksa sene sonu serbest kalacak.

    Tosic tüm taraftarların en çok beklentisi olan oyuncumuz olsa gerek ama bana kilo fazlası var gibi geldi bu maç, umarım en yakın zamanda beklentilerimizi giderir.

    Özgür oyuna girdiğinde belki de 2-0 ı koruma amacıyla ileri fazla çıkmadan oynadı aynı geçen seneki gibi fakat bu anlayışla ilk 11 onun için zor olacak, artık orta sahada oyuncuyu ceza sahasına kadar eşlik edip ileri çıkmayan bu anlayışını terketmeli.

    Ramazan bu sene de muhtemelen hatalı gol(ler9 yiyecektir ama her kaleci zaman zaman bunu yapıyor, son maçlarda yaptığı kurtarışlar ve çıkışları ile bu takımın 1. kalecisi olduğunu sanırım artık kanıtladı, bu saatten sonra inanılmaz bir form düşüklüğü yaşamazsa Ramazan'ı tartışmak abes olur bence.

    Son olarak atak bir futbol oynamamız ne kadar hoş olsa da hala sadece derin toplarla oynuyor olmamız ve takımı hücumda çeşitlilik sergiliyememsi bir dezavantaj olacaktır, Akhisar takımı hem savunmasını öne kurması hem de etkisiz bir futbol oynaması ile işimizi kolaylaştırdı fakat savunmasını daha geride kuran ve kapalı bir oyun anlayışı ile karşımıza çıkan takımlara karşı hücum çeşitliliğimizi arttırmamız ve kanatları kullanmamız lazım.

  9. #59
    yazılacak hemen her şey yazılmış.

    takım iyi oynadı, bunun rakibin kalitesi ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. sahanın her tarafında diri, mücadele eden, topu kazandığında kısa paslarla öne gitmeye çalışan bir takım görüntüsündeydik.

    bu performansın ne kadar süre korunacağı önemli... bu hafta karabükspor maçı, takımın geleceği ile ilgili daha iyi bir öngörü sağlamamızı sağlayacaktır. metin hoca'yı cesaretli davranıp, kötü performans sergileyen futbolcuları kenara almaktan çekinmediği için kutlarım. hocanın bu tavrı bile iyi yönde umutlanmamız için yeterli...

  10. #60
    ALKARA ozgur_dinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15 Jul 2013
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    45
    Alıntı Atila_Cinar demiş ki... Mesajı göster
    Akhisar kalecisi Oğuz aleyhine tezahürat nasıl/niye başladı bilmiyorum ama bizim tribünümüze pek yakışmadığını düşünüyorum. O kadar uzatılmayabilirdi.
    orta sıralardan birkaç kişi öylesine oğuz diye bağırdı. kötü bi niyet yoktu büyük ihtimalle. çünkü o sıralarda oğuz da maçtan sıkılmıştı bi selam vermek amacıyla yapıldı diye düşünüyorum. sonra oğuz olayı yanlış anlayıp garip bi el hareketi( "ne ayak" hareketi de diyebiliriz) yaptı bunun üstüne zaten tribün daha hiç susmadı. her şeye rağmen tribüne yakışmayan bi hareketti bence de

    maça gelirsek uzun bi aradan sonra futboldan tekrar keyif aldım. umarım iyi futbolla devam ederiz. galibiyet /mağlubiyet çok önemli değil bence. böyle keyifli maç izletsinler de başka bişey istemem.
    e+1=0
    @ozgurOdun

  11. #61
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Jul 2013
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    11
    Belki biraz acemilikten ya da sezonun ilk maçı olduğundan veya bilgilendirme eksikliğinden; stadın etrafında bir tur attıktan sonra maça girebildik ve ilk golü kaçırmış olduk. Cidden hem tribün hem de oyun olarak zevkli bir gece oldu.
    Geç girmemizden dolayı kenarda bir yerden izledik maçı. Forumdaki kişiler belirli bir yerde oluyor mu ya da ayrı ayrı mı oturuluyor? Bir daha ki sefer yanınızda olmak isterim ben de.

  12. #62
    ALKARA Erdem Ceydilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Ankara, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    262
    C bloğun tepesinde oluyoruz genelde

  13. #63
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    19 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Bahreyn
    Mesajlar
    18
    Ne yazık ki yine uzaklarda televizyon başında seyrettim maçı. Bu halde bile çok keyif aldım, eminim tribünden seyretmek harika olmuştur. Tribünün ekrana da yansıyan coşkusu ve sık sık yapılan gezi selamlamaları ayrıca güzeldi.
    Genel anlamda oyunla ilgili söylenenlere katılıyorum. Benim dikkatimi çeken bir nokta vardı. Akhisar'da M.Akyüz girdikten sonra iki kez topu kanattan ortaya çekip şut çekti ve ikisinde de tehlike yarattı. Yine oyunun o döneminde ortadan kalemize oldukça rahat şutlar attılar. Bunlara önlem almak gerekir diye düşünüyorum.
    Takım her an gol atabilecek gibi bir his veriyordu Cuma akşamı. Bu çok önemli. Uzun süredir maçları izlerken böyle hissetmiyordum. Şut/pas tercihlerinde daha dikkatli olsalardı gerçekten de fark daha da açılırdı.
    Karabük maçını daha bir ayrı önem atfederek izleyeceğiz artık, beklentilerimiz yükseldi. Umarım daha da yükselir.

  14. #64
    aslında konu kaynadı ama ben yine de yazacağım. belli başlı futbolcular var, çok sevimsizler. mesela emre belözoğlu, gökhan gönül, fenerbahçeli volkan vs. bu futbolculara karşı tribünde oluşan protestoları çok iyi anlarım. anlamadığım şey ise bu maçta oğuz'a yapılanlar oldu. bu kadar şiddetli bir tacizi hak ettiğini düşünmüyorum. futbol emekçilerine karşı biraz daha saygılı davranmamız gerekir. (en azından metin kurt'un hatrına) "profesyonel futbolcu her türlü aşağılamaya rağmen topunu oynamalı" fikrinin bir parçası olmayalım. bize yakışmaz

  15. #65
    ben maçın 2. yarısına yetiştim.
    ve bu yuksek tondaki protestoya anlam veremedim maç boyunca.
    dediklerinde serkancığım yerden göğe kadar haklısın.

  16. #66
    Serkan'ın yazdıklarını destekleyen bir yazı yazmıştım ama gönderemeden kayboldu. Özetle, geçen sezon eski kaptanımız İlhan'a da benzer bir tepki olmuştu. G. Birliği tribünlerine yakışmıyor bu hareketler. Emre, Volkan, Gökhan, Terim gibi futbolu çirkinleştiren figürlere yapılsa neyse de Oğuz gibi, İlhan gibi beyefendi oyuncular bunu hiç hak etmiyor.

  17. #67
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Münih
    Mesajlar
    16
    Gecen yil oldugu gibi bu yilda sezon'nun ikinci macini seyretme olanagi olmayan bi yerdeydim.
    Döndügümde ilk merak ettigim sadece macin sonucu degil ,oynanan oyundu ayni zamanda.Netice bu mac icin moral acisindan, oyun ise bütün sezon hem taraftar,hem oyuncular,hem de Hoca acisindan dayanisma,kendine güven konusunda yol gösterici olacakti.

    Maci ,hatta özetini bile izlemedigim halde Mac'i yorumlayan arkadaslar sayesinde izlemis gibi oldum.Alkaralarin sadece taraftar degil futbolu bilen ve ayni zamanda tarafsiz yorumlayan özelliginide övmek isterim.

    Mac yorumlarini okudugumda böyle bi maci tirbünleri birak ekranlardan bile naklen izliyemedigim icin keske ikinci mac ilk mac olsaymis diye söylendim durdum.Icime dogmus olacakki 32 derecede mac saatinde kafada Genclerbirligi beresiyle Rakilandigima degmis!!

    Izledigim yaz kamp i hazirlik maclarinda ilk iki maci (Nürnberg,Gabala)bi yana birakirsak ilk onbiri bulma ve olasi oyuncu degisikliklerinden sonraki görev yeri degisimi konusunda Malaga macinda 1-0 dan sonraki Sedat ve Kulusic'in cikmasindan sonra oyuna giren yanilmiyorsam Ferhat sola,Tosic defansin ortasina uygulamasinda ki basarili oyununu gördükten sonra, Tosic'in daha önce solda neler yaptigini bilmesem tam buranin adami derdim.Tosic gibi cok yönlü yetenekleri olan , ayni zamanda is ahlaki saglam oyuncu bulmak zor. Efe Savas ve Onur Aydogan'in da Tosisic'in bu bölgedeki basarisindan bahsetmesi hatirlatti bu uygulamayi.Malaga macindaTosic soldan orta yapan iken son ceyrekte yapilan ortalarda isabetli vurabilse iki de gol atabilecekti.

    Kulusic'in ilk müdahelelerde gec kalip sari kartlik faullerle yada kirmiziyla cezali duruma düsme durumlarinda olsun,bazen skoru koruma durumuna göre ,yani ihtiyaca göre böyle bi oyuncu büyük kazanc.

    Hazirlk maclari üzerine yazdigim izlenimlerin son cümlesi "Endiseye gerek yok" olmustu .Alisma süreci daha uzun olur zannediyordum fakat yorumlara göre Diyadin büyük ölcüde sorunu cözmüs gözüküyor.

    Su digitürk meselesinide buraya sikistirivereyim!
    Yillardir lig tv yi araci kablo firmasi üzerinden izliyordum.Ayrica Webtv üzerinden Genclerbirligi taraftar paketi aboneligim vardi.
    Digitürk bu firmayla anlasmayi iptal etmis,Anadolu Takimlari taraftar paketi de yok.Komple sporpaketi'ne zorluyorlar.Bi yandan protesto edesim geliyo ,bi yandan..Neticede yarin mac var simdilik bir aylik abonelik devamina bittiginde bakacagiz.Digi Türkle ortak sorunu olan vardir belki diye yazayim dedim,

  18. #68
    Gençlerbirliği taraftar paketi var. 99 tl tüm maçlar hd isterseniz 149tl ama ben normal paketten memnunum.

    http://www.digiturkplay.com.tr/Iceri...eri-2013--2014

  19. #69
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Münih
    Mesajlar
    16
    Maalesef yurtdisi icin Anadolu takimlari taraftar paketini kaldirmislar.Sadece web tv yadada digikutu üzerinden izleme olanagi sunuyorlar.Aylik 27 Euro dan komple sporpaketi ne üye oldum.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •