Eskişehir takımının muhtemel 11'ni yazıyorum, bir de bizimkini yazıyorum., Şifo'ya Allah kolaylık versin diyorum.

Kadro olarak eksikliklerimiz çok. Özellikle skor üretme konusunda çok kötüyüz. Eskişehir'in üstün taraflarını saymayalım, pozitif bakalım. İyi yönlerimizi düşünüyorum. Mesela Gosso - Özgür oynadığında dirençli bir orta sahamız oluyor. Dikine oynama konusunda sıkıntılı olmasına rağmen serseri topları almak ve rakibin oyununu bozmak konusunda iyiler. Bu da bize en azından topa daha çok sahip olma fırsatı veriyor. Fakat Eskişehirspor'un da en iyi ve en sert bölgesi Hürriyet ve N'Diayeli orta saha göbeği. O bölgede başa baş oynarız belki ama üstünlük kuracağımızı zannetmiyorum.

Hücumda iş yapabilecek bir ismimiz Jimmy. Takım en kötü zamanlarındayken bile ayakta kalan belki de tek isimdi. Eğer rakip bek ağırsa birebirde etkili oluyordu. Eskişehirspor'un iki beki de çabuk adamlar. Sağda Veysel Sarı, solda Tarık Çamdal veya Serol Demirhan oynuyor. Jimmy'ni çabukluğu iş yapmayabilir. Ama özellikle Veysel hücumu çok seven bir bek ve yerini boşaltabiliyor. Hızlı hücumlarımızı onun boşalttığı kanattan yapabilirsek gol pozisyonları yaratabiliriz.

En büyük umudum duran toplarda. Pozisyona çok zor giriyoruz ama kanat adamlarımız nispeten hızlı ve çabuk adamlar. Korner yaptırıyorlar, faul alıyorlar. Belli ki Şifo da bunun üzerinde duruyor, çok da iyi yapıyor. Özellikle Elazığ maçında Sedat'la bulduğumuz ilk gol çok güzel bir duran top organizasyonuydu.

Maç için umudum az. 1 puana fitim ama futbol bu belli olmaz, bir de bakmışsın 3 puanı koymuşsun cebe.