Mehmet abi..
Guido'ya haksızlık etmişsin, kazmaların arasında sayarken. Benim, geçen sene formdayken hatırladığım Guido hem sağlam basan hem de adam eksiltebilen, tek nokta orta-pasları güzel yapabilen bir oyuncuydu.
Ne yazık bu sene bir şanssızlık vs derken forma bulamıyor. Etimesgut karşısında da ilk devre forma bulabildi sadece. Bence harcanan bir değer.
Üstünde durulsa iyi iş yapabilir.
Keza Tomiç de öyle.. O da narin fiziğinin ceremesini çekiyor. Her sene tam form tuttu derken sakatlanıp formdan ve dolayısıyla da gözden düşüyor.
Yoksa "inceci" oyuncuları çok sevdiğim için benim de hep ümit bağladığım oyuncuların başında geldi ama son 3-4 maçtır aşırı ruhsuz ve isteksiz oyunu ile de ne yapmak istiyor çözemedim. Bu kadar ihtiyacı var takımın teknik oyunculara ama Trabzonspor maçında topu her ayağına aldığında eveledi geveledi. :-(

Senelerdir hep "İskandinav transferleri neden bıraktık, Risp iyiydi" der dururum.
Adamlar hem ucuza oynuyor hem de gayet disiplinliler.

Bu sene alınan Olaf, Martin ve Panos, üçü de tam olarak futbolcu imajı vermedi şu ana kadar. Shane Smeltz havası var biraz adamlarda. Halı saha veya salon futbolundan gelmişler gibi.
Panos, hem fizik hem de tekniği ortak noktada idare edecek kadar birleştirebilenleri ama o da bir kesik yedi, bir türlü çıkamıyor. Etimesgut maçında bile yoktu.
Instagram'ında da hep AIK resimleri paylaşıyor. Devre arası geri mi dönecek, nedir? :-)