3 haftadır öne geçip, sonra maçı berabere bitiriyoruz. Bunun dışında Vleminckx'in opsiyon hakkını kaybetmemiz, Mustafa Kaplan haberleri takımı olumsuz yönde etkileyecek gelişmeler. Jimmy ve Vleminckx bu maçta olacaklar. Bazı arkadaşlar maraton satışta diyorlar, biletixde gözükmüyor. Aslında maratona bilet çıkmazsa fb lilerin girişinin önlenmesi adına yararlı bir adım olabilir. Tabi elinde kombinesi olanlar inşallah korktuğumuz şeyi yapıp, 1 maçlığına kombinelerini rakibe vermezler.

Rakibe bakarsak 3 cephede yoluna devam ediyor. Bu sezon rekor sayıda maç oynadığından bahsediliyor. Avrupa maçları öncesi olması, sık rotasyona gitmeleride ve de sürekli maç oynamalarından dolayı yorgun olmaları bizim için avantaj, ancak zirveye oynamaları nedeniyle arkalarındaki ciddi itici güç bizim için ciddi dezavantaj.Gs maçındaki gibi kazanabilmeyi çok ümit ediyorum.
Ben büyük ihtimalle maçta olacam. Son olarak bilet fiyatlarını da yazayım bari.
Gençler Kapalı - 150.00 TL
Misafir Kapalı - 150.00 TL
Gençler Kalearkası - 75.00 TL
Misafir Kalearkası - 75.00 TL-Tükendi
Biletixden aldım. Misafir kale arkası şimdiden tükenmiş. Bizde de imkan olan herkesin maça gelip takımımıza elinden gelen desteği esirgememesi şart diye düşünüyorum.