Maç kritiği yapmaktan bunalmış herhalde herkes... iki kelam laf ben edeyim bari.
Takımımız istatistiklerden de anlaşılacağı üzerine gol yemiyor ve sağlam bir defansif anlayışa sahip.
Fakat ileride pozisyon üretemiyoruz.,
Orta saha ve kanatlar dinamik ama topu bitirici noktaya taşımaktan ve orada golcü oyuncu ile buluşturmaktan uzak bir görüntü çiziyoruz.
Bunu bu maç ilk 11'de şans bulan Aydın pek hoş bir biçimde yaptı ama son noktada çoğalamadığımızdan dolayı sonuç alamadık.

Bunun için, önümüzdeki GS maçında muhtemelen olmaz ama daha orta ayara takımlarla yaptığımız maçlarda uygulamaya konulacak olan çözüm, Landel'i yedek bırakıp İrfan ile oyuna başlamak olabilir. İleride çoğalamıyoruz ve yapılan hamleler genelde ceza sahası dışında sönümleniyor. O zaman, içeriye topu bir şekilde taşıyabilecek bir orta saha oyuncusuna ihtiyaç duyabiliriz.
Landel çok koşup etrafı süpürmeye çalışsa da toplu oyunda etkili değil. En can alıcı noktalarda topun ona geldiğini de gözönünde bulundurursak durumun mahiyetini kavrarız.

Landel-İrfan değişikliği veya İrfan'ın kanatta oynayıp da Aydın'ın veya Serdar'ın yedekten başlama şansını değerlendirmeyeceksek de formsuz Stancu'nun yerine direkt Muriç veya Rantie ile başlayıp planı buna göre düzenlemeli hoca.

Şu takım her sene yap-boz tahtası gibiydi ve altyapısı oluşana kadar devre arasına gelip ara transfer, hoca değişikliğiğ ile kurtarıyorduk. Şu an geçen seneden kazandırılmış kadro kalitesi ve kalıcı hoca ile lige sağlam bir giriş yaptık. Bir de ileri uçtaki golsüzlük sorununu çözersek o zaman yukarılardan aşağıya inmeyiz.