Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 85

Konu: Büyük Rekabet Yeniden: Al Takım vs Kara Takım

Threaded View

  1. #16
    Alıntı Aksit Ozkural demiş ki... Mesajı göster
    Polatez bir konuyu ıskalamış. Alçaktan gelen ortalara kafa atarken rakip savunmanın taban çıkmasının yasaklanması gerektiğini dile getirmemiş.

    Ayrıca tesisların otoparkında kendisine özel bir yer ayrılması gerektiğini, devre arasında demli çayını içerken masör tarafından bakıma alınmayı talep etmeyi de unutmuş.

    Aslında bütün bunlar menajeri Ozannio Gulerios'un işi ama....

    Hadi neyse.......
    Akşit Abi, birinci paragrafta belirttiğiniz hususta Polatez, mailinin 2. ve 3. maddelerinde oldukça net bir açıklama yapmış ve demiş kine:

    "2- Ozanno Gulerarios’un bana, benim de Ozanno Gulerarios’a asist yapmam konusunda kolaylık gösterilecek, engel çıkarılmayacak. Ayağımızdaki top kapılmayacak, topu istediğimiz gibi kullanabileceğiz.
    3- Sert oynanmayacak, af edersiniz ayı gibi girilmeyecek. Polatez, önüne top atılıp eşşek gibi koşturulmayacak. O, ceza sahası içinde kendini unutturup pozisyon alarak fırsat kovalayacak."


    Ancak anlaşılıyor ki bu iki madde, alçaktan, diz hizasında gelen ortalara kafa atarken rakip savunmanın taban çıkması konusunu tam olarak içermemiş. Sizin açıklamanızla bunun da yasaklanması gerektiği tartışmasız bir biçimde ortaya konulmuş oldu.

    Tesisların otoparkında özel bir yer ve devre arasında demli çay içerkene masör tarafından bakıma alınma konuları ise sizin de çok net bir biçimde belirttiğiniz gibi Ozanno Gulerarios'un işi... Kendisi gerekeni yapacaktır sanırım. Zaten bir aksilik olmazsa bugün akşam üzeri (saat 18.30'da) Ozanno Gulerarios ile birlikte tesislara gidip sahanın ve otoparkın son durumunu inceleyeceğiz, sonra da Polatez'i bilgilendirip kendisini Uruguay'dan getirecek uçak işini halledeceğiz. Böyle de bir planımız var yani...
    Konu Necdet Özkazancı tarafından (04-Jul-2017 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •